SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

ZELF AAN DE SLAG

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om gelijk aan de slag te gaan. Freebies en tools om nu voor eens en altijd gedag te zeggen tegen jouw negatieve overtuigingen die jou niet langer meer dienen. 

Kies voor vrijheid

Resources en tools voor jou

Alles om te starten

gratis Tools

“Zeg dag tegen negatieve patronen.”

Ga gericht te werk en pas jouw negatieve overtuigingen aan per thema. Op youTube staan talloze Affirmatie Meditaties voor jou beschikbaar.

Zoek naar het thema dat nu de meeste aandacht nodig heeft en start vandaag nog.

Laat je inspireren. Op zoek naar affirmaties of andere inspirerende content? Dan ziet je goed bij het Blog. Laat je een berichtje achter?

Zelf aan de slag met het schrijven van Affirmaties? Hier leer je precies wat je moet doen om te zorgen dat jouw Affirmaties werken voor je.

Download de gids en ga aan de slag!

Founder & OWNER

CAITLIN VAN DE VELDE

Heb je vaker gehoord van affirmaties of manifesteren maar lijkt het gewoon niet echt te werken voor je nu? Of zit je nog op het randje van; werkt dit echt wel? Of misschien heb je alles helder maar heb je net even dat extra stapje nodig om van hardnekkige overtuigingen af te komen.

Laat mij je mee nemen in de wereld van pure potentie en creatie kracht. Als creatief ondernemer en kunstzinnig therapeut weet ik hoe effectief de intergratie van de juiste positieve affirmaties zijn in ons leven is. Door contact te maken met nieuwe paden in je onderbewustzijn, en de oude los te laten, gecombineerd met het zetten van jou intenties, worden jouw dromen en doelen werkelijkheid, en zal je contact maken met de pure kracht in jou. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?