SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Krachtig zwanger & bevallen

Affirmatiekaartendeck

Tijdens je zwangerschap komt er zo ongelooflijk veel op je af. Naast alle keuzes die je moet maken. Verandert ook je lichaam, de stand van je organen en je brein. Hello mom brain! 

Ook je gedachten veranderen, je maakt je meer zorgen en je kan zo nu en dan behoorlijk overweldigd raken of overvallen worden door angsten en paniek.

Affirmaties helpen hierbij. Ze zijn perfect voor het positief herprogrammeren van jouw brein en helpen je meer rust te vinden tijdens de zwangerschap én helpen met de voorbereiding op de bevalling.

Deze affirmatiekaarten zijn ontworpen om je krachtig en zeker in je lichaam te laten voelen. Ze helpen je mentaal sterker te worden tijdens je zwangerschap en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Ook zullen ze je helpen om met een goed gevoel op deze periode terug te kijken.

Ervaar vertrouwen en kracht

Affirmaties kunnen je helpen om je mind te versterken tijdens deze speciale periode in je leven. Met gerichte affirmaties kun je ervaren en voelen hoe helend ze kunnen werken als je ze een kans geeft. 

Affirmaties helpen je om je mind te herprogrammeren en overtuigingen te verankeren in jouw systeem. Zeker tijdens je zwangerschap, een periode waarin veel vrouwen onzekerheid en angst ervaren, is het fijn om steun en kracht te putten uit het aanleggen van nieuwe overtuigingen in jouw systeem.

Dit kaartendeck bevat 28 krachtige affirmaties speciaal voor zwangere vrouwen. De affirmaties zullen je ondersteunen tijdens de zwangerschap en helpen bij de voorbereiding op de bevalling. Daarnaast zijn er 2 blanco kaartjes met illustratie inbegrepen, zodat je je eigen affirmatie kunt opschrijven.

Dit is wat de affirmatiekaarten je zullen brengen...

Rust

Compassie

Kracht

Vertrouwen

Energie

Balans

Voel de magie

Zelfs als jij jouw zwangerschap als zalig en fijn ervaart kunnen terugkerende gedachten in de vorm van negatieve overtuigingen over alles wat maar te maken heeft met zwangerschap, bevallen en het ouderschap je soms behoorlijk blijven plagen. 

Ervaar de magie van affirmaties en voel de rust en het vertrouwen in je lijf zakken. Ervaar het zelf.

 

Kenmerken:

28 Affirmaties + 2 blanco kaartjes voor eigen invulling.

Gedrukt op duurzaam geproduceerd, ecologisch verantwoord papier.

Gemaakt van mooi, zwaar kwaliteitspapier.

Inclusief kaarthoudertje om je favoriete kaart in het zicht te zetten.

Afmeting van de kaarten is 12x8 cm.

Wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Zo gebruik je de affirmatiekaarten

Orakel Kaarten

Neem de tijd om jezelf te gronden en te verbinden met je zwangerschap. Schud de kaarten en trek er één die je aanspreekt. Lees de affirmatie hardop voor en laat de woorden resoneren in je lichaam en geest. Gebruik dit als een positieve intentie voor de dag en neem de affirmatie met je mee in alles wat je doet.

Gebruik ze in huis

Zet de affirmatiekaarten op een prominente plek in je huis. Gebruik het bijgeleverde kaarthoudertje om je favoriete kaart van de dag in het zicht te zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje, op je bureau of op een plek waar je regelmatig voorbij loopt. Elke keer dat je de kaart ziet, kun je de affirmatie herhalen en jezelf herinneren aan je kracht en vertrouwen tijdens deze bijzondere periode.

Eigen affirmaties

Daarnaast kunnen de 2 blanco kaartjes met illustratie worden gebruikt om je eigen persoonlijke affirmaties op te schrijven. Schrijf een affirmatie die voor jou specifiek resoneert en die je extra ondersteuning geeft. Plaats het kaartje tussen de andere kaarten in het deck en laat het deel uitmaken van je dagelijkse ritueel.

Self Evolve Affirmaties

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel baat gehad bij affirmaties op stressvolle momenten. Zodat ik bij mijzelf kon blijven. Ze hebben er ook voor gezorgd dat ik al mijn angsten over de tweede keer bevallen (na een eerste traumatische bevalling) los kon laten. Ik voelde vertrouwen in mijzelf en kon de regie voelen tijdens mijn bevalling.

Ik heb deze affirmaties geschreven tijdens mijn zwangerschap op basis van de gedachten die opkwamen en op basis van angsten en zorgen die andere zwangere vrouwen met mij deelden. Deze zijn gebundeld in dit kaarten deck. Ik hoop dat ik je met deze kaarten de innerlijke rust kan aanreiken die je zo verdient tijdens deze periode van je leven lieve vrouw.

Jouw zwangerschap en de bevalling is het moeilijkste en tegelijkertijd het mooiste dat je in je leven zult ervaren. Weet dat jij alles in je hebt om dit aan te kunnen en geweldig te doen, je bent niet alleen, miljarden vrouwen gingen je voor en zullen nog na jou komen. Voel het vertrouwen. Jij kan dit".

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops