SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Trauma Transformeren: Een Gids naar Zelfontwikkeling voor Moeders

Lang geloofde ik dat geluk niet voor mij was weggelegd. In de schaduw van mijn verleden met trauma zag ik mezelf als beschadigd, getraumatiseerd, gewoon niet in orde. Het voelde alsof ik moest leren leven met deze last. Het tegendeel bleek waar.

Toen ik ontdekte dat mijn diepgewortelde negatieve overtuigingen de oorzaak waren van alles wat mij steeds ‘overkwam’ in het leven, opende zich een nieuwe wereld voor mij. Werken met de kracht van affirmaties was mijn lichtpuntje, terwijl ik geleidelijk losliet wat mij niet langer diende.

Ik omarmde nieuwe overtuigingen die wel voor mij werkten en die mijn leven volledig hebben getransformeerd. Ik zie mezelf niet langer als getraumatiseerd of ziek; in plaats daarvan geniet ik intens van elke dag.

Mijn ervaring als trauma therapeut in de psychiatrie heeft een diepgaande invloed gehad op mijn kijk op heling en onze veerkracht als vrouwen. Het werken met moeders heeft mijn eigen groei en inzicht in de menselijke geest op een dieper niveau versterkt en heeft mij de kracht van heling en transformatie laten zien.

Daarnaast heeft mijn rol als nieuwe moeder en mijn eigen ervaring met een burn-out mijn kijk op het leven volledig getransformeerd. Het moederschap bracht een heel nieuw scala aan angsten en lang verdrongen trauma’s naar de oppervlakte. Dit heeft een diepe liefde en empathie in mij gewekt voor andere moeders en zwangere vrouwen, en ik ben vastbesloten om te strijden voor mentaal welzijn tijdens de zwangerschap en goede begeleiding na de bevalling.

Ik begrijp nu dat moeder worden een immense verandering op alle niveaus met zich meebrengt, en ik koester een diepe passie om andere vrouwen te ondersteunen tijdens dit bijzondere en uitdagende proces.

Heling van Trauma: Een Gids voor Zelfontwikkeling

In dit blog deel ik mijn persoonlijke reis van trauma naar transformatie en bied ik waardevolle inzichten voor vrouwen die streven naar persoonlijke ontwikkeling, groei en mentaal welzijn. Leer hoe je negatieve overtuigingen kunt loslaten en nieuwe affirmaties kunt omarmen om je leven te transformeren. Ontdek de kracht van heling en veerkracht, en hoe het moederschap een katalysator kan zijn voor persoonlijke groei en creativiteit.

Ontdek Jouw Pad naar Heling: Werk Met Mij – Creatieve Therapie voor Moeders

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op jouw reis van zelfontwikkeling en heling? Kies dan voor individuele creatieve therapie-sessies met mij, Caitlin, ervaren trauma therapeut en expert in zelfontwikkeling voor moeders.

Tijdens onze creatieve therapie-sessies zullen we:

  • Dieper ingaan op jouw specifieke uitdagingen en doelen.
  • Creatieve expressie gebruiken als krachtig middel voor zelfontdekking en heling.
  • Een veilige en ondersteunende omgeving creëren om traumatische ervaringen te verkennen en te helen.
  • Werken aan het versterken van jouw veerkracht als moeder en individu.

Samen zullen we een op maat gemaakt plan creëren om jou te begeleiden naar een leven van zelfliefde, groei en innerlijke rust.

Plan een Creatieve Therapie Sessie

Wil je meer informatie of ben je klaar om te beginnen? Plan dan nu een creatieve therapie-sessie en ontdek hoe deze vorm van therapie jou kan ondersteunen op jouw unieke reis naar heling.

Meer
artikelen

Dit waren ze voor nu...