SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

De kracht van Affirmaties

SELF EVOLVE

"Wees de persoon die jij wilt zijn, vrij van beperkingen."

VERLANGEN NAAR INNERLIJKE RUST

Je doet je affirmaties en je meditaties en je werkt hard om de nieuwe jij te worden. Maar waarom gaat het niet zoals je had gehoopt? Waarom blijf je terug vallen in dat negatieve spiraal? Waar gaat het steeds mis als je net weer op de goede weg bent? De weg naar innerlijke rust. 

"Deze vragen stelde ik mezelf jaren lang.."

Met het gevolg dat je je steeds meer gaat afvragen of dit is wie je bent. Misschien horen deze fases en periodes van afwisselend goed en dan weer slecht gewoon bij mij? 

Misschien ben ik gewoon een piekeraar / gevoelig / snel gestresst / gebroken / geïrriteerd / gek / getraumatiseerd. 

Deze vragen stelde ik mijzelf jarenlang, en jarenlang hopte ik van behandeling naar therapie en weer terug. Het hielp altijd even maar naarmate de tijd voorbij ging voelde ik dat ik weer verviel in mijn oude patronen. Het onkruid van mijn negatieve gedachten groeiden langzaam terug en mijn negatieve gedachten namen het weer over. 

Herken je dit? 

  • Je weet dat je gedachten belangrijk zijn en hoe hard je ook je best doet om “positief” te denken, de negatieve gedachten vinden toch altijd weer hun weg terug om je te overspoelen en je dag te verzieken.
  • Emoties overspoelen je nog vaak en je hebt dan het gevoel dat je wilt vluchten van alles. Je weet dat het anders moet. Maar hoe?
  • Je weet dat je bepaalde overtuigingen hebt die je afremmen maar je weet niet hoe je deze overtuigingen ook kan integreren in je gevoelswereld. 
  • Je bent de verbinding met je lichaam verloren en je weet niet meer hoe je echt naar je lichaam en hart kan luisteren waardoor je soms dingen doet die je eigenlijk helemaal niet wilt of niet blij van wordt. 
  • Je vraagt je vaak af, wat je nu eigenlijk echt wilt, wie je bent en waar die leuke vrouw is die je altijd was. 
Wat zou je los laten als het kon?

Negatieve overtuigen om los te laten

DOE DIT VOOR JEZELF

Het is tijd om LOS TE LATEN.

Hoe is het met jouw negatieve overtuigingen?

De meeste van ons zijn zich ervan bewust dat we een continue innerlijke dialoog voeren met onszelf. Ons verstand praat de hele dag door. Het veroordeelt meedogenloos en levert continue commentaar op ons leven, onze emoties, problemen en op anderen.

De kwaliteit van deze gesprekken is in lijn met de manier waarop wij gevormd zijn in ons leven, de overtuigingen die we hebben opgepikt en de normen en waarden van onze omgeving. En dus ook met onze manier van denken, spreken en doen.

HARDNEKKIGE PATRONEN

Je zit vast in patronen en overtuigingen die je klein houden en beperken. Ze zorgen ervoor dat jij niet kan zijn wie je wilt zijn, wie je eigenlijk diep van binnen al bent.

Deze overtuigingen moeten gaan. Dat weet je. Maar hoe? Hoe spoor ik ze op, hoe zorg ik ervoor dat ik mijn onderbewustzijn herprogrammeer met nieuwe positieve gedachten die je juist helpen en je leven helpen opbouwen in plaats van afbreken.

"Ik geloof dat iedereen in staat is om los te breken van negatieve overtuigingen. Hoe hardnekkig ze ook zijn. Jij hebt het in je om hier de verandering te maken".

Onderzoek wijst uit dat onze gedachten meer invloed hebben op het verloop van ons leven. Onze gedachten bepalen namelijk, onze gevoelens en emoties, onze emoties en gevoelens behalen hoe we handelen gedurende dag en hebben invloed op onze keuzes. Aangezien we voor 90% beslissingen maken op basis van onze emoties, spelen deze een hele grote rol in ons leven. Onze keuzes hebben invloed op onze toekomst en op hoe tevreden we over ons leven zijn.

DIT IS WAT ER GEBEURD

Op het moment dat we ons laten leiden door onze negatieve gedachten, negatieve emoties, daardoor wellicht niet de juiste keuzes maken of durven maken, krijgen we steeds meer het gevoel alsof ons leven ons overkomt, alsof we de controle kwijt zijn en geleefd worden.

We leven vanuit angst en gebrek. We leven vanuit ons ego en onzekerheid. Hoe heerlijk zou het zijn als je die angst kon inruilen voor liefde, het gebrek kan omzetten in overvloed, het ego zijn eigen plaats te geven en ruimte te maken voor je hogere zelf en afscheid te nemen van onzekerheid om voor eens en altijd plaats te maken voor vertrouwen en rust.

Deze negatieve gedachten komen vaak vanuit het onderbewustzijn. Ze worden veroorzaakt door negatieve overtuigingen, stempels en oordelen die we hebben opgepikt tijdens ons leven. Door positief programmeren en affirmaties kan je deze negatieve overtuigen omzetten in nieuwe positieve overtuigingen die wel voor je werken.

WAT ZIJn AFFIRMATIES?

Als je nog niet eerder naar mijn affirmaties hebt geluisterd, raad ik je dit met liefde aan. Voel en ervaar wat het met je doet. Nog niet eerder gehoord van affirmaties? Affirmaties zijn positief geformuleerde zinnen die je gebruikt om je onderbewustzijn positief te beïnvloeden. Zodat je negatieve overtuigingen omgevormd worden en je zelfbeeld en zelfvertrouwen positief beïnvloed wordt.

Het is goed om je bewust te worden van deze overtuigingen. En het goede nieuws is dat je hier aan kan werken door je overtuigingen op te sporen en door onder andere het gebruik van affirmaties in te zetten kan je jezelf herprogrammeren en deze overtuigingen hervormen tot nieuwe overtuigen die wel voor jou werken.

"Neem nooit genoegen met minder dat het leven dat je voor je ziet en de persoon die je wilt zijn".

Dit is mijn uitnodiging aan jou om het aan te gaan. En geen genoegen meer te nemen met minder dan precies het leven dat je voor je ziet en de persoon je wilt zijn.

Ik geloof oprecht dat iedereen dit kan, jij bent instaat om je leven zo in te richten dat je het leven kan creëren dat je voor je ziet. Jij hebt de controle over je emoties, jij hebt de regie over jouw leven. Het is jouw leven. Helemaal van jou. En jij bepaald de regels die jij leeft en waar jij je aan houdt.

Gun het jezelf. Investeer in je toekomst. Investeer in je gedachtenwereld en in je gevoelswereld om zo je leven te transformeren en te gaan leven hoe jij dat wenst. Een wereld waarin jij jezelf kan zijn, je grenzen helder hebt en goed aangeeft. Een wereld waarin je gezonde en fijne relaties hebt met de mensen om je heen. Waarin je de dingen doet die jou gelukkig maken en waarin je vrij kan zijn van negatieve overtuigingen en gedachten.

Werken met mij

HET AANBOD
Je bekritiseert jezelf al jaren en waar heeft dat je tot nu toe gebracht?
Probeer jezelf goed te keuren en kijk wat er gebeurt.

Hi leukerd, laten we connecten

Vragen of gewoon hoi zeggen? Stuur mij een DM op Instagram​