SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Holistische Creatieve Therapie

Ontdek Heling en Bewustwording door Creatieve Therapie

Welkom

Mijn naam is Caitlin van de Velde, afgestudeerd Kunstzinnige Therapeut aan de Hogeschool van Leiden.

Als ervaringsdeskundige in jeugd trauma en gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen tijdens de fase van bewustwording en heling, bied ik een unieke benadering van therapie.

De praktijkruimte bevindt zich op Domineeslaan 91 in Zwanenburg, waar ik mensen uit Haarlem, Amsterdam en omgeving verwelkom.

Liever online? Ook dat is mogelijk. Lees hier verder.

Over mij

Ik ben geen traditionele beeldend vaktherapeut. Naast beeldend werken (schilderen, tekenen, boetseren of andere creatieve technieken en materialen), gebruik ik ook lichaamswerk, ademhalingstechnieken en gesprekstherapie tijdens onze sessies. Waar we voor kiezen hangt afhankelijk van jouw behoefte, wens en vraagstuk.

Mijn benadering is holistisch, waarbij ik altijd kijk naar de mens als geheel – lichaam, ziel en geest. Mijn doel is om een veilige ruimte te creëren waarin heling kan plaatsvinden. Ik behandel mensen met uiteenlopende uitdagingen, waaronder;

 • trauma
 • burnout klachten
 • grenzen problematiek
 • stress regulatie
 • emotionele disbalans
 • stemmingsstoornissen
 • postpartum periode
 • depressie klachten

Creatieve Therapie

Ik bied creatieve therapie, ook bekend als kunstzinnige therapie of vaktherapie beeldend, aan. Daarnaast combineer ik dit met gesprekstherapie en andere technieken om een holistisch behandeltraject te creëren. Dit traject is ontworpen om je te begeleiden naar bewustwording en heling, en ik werk altijd in de vorm van een traject omdat ik geloof dat meerdere sessies nodig zijn om samen echte verandering te bewerkstelligen. We stellen duidelijke therapeutische doelen die haalbaar en soms meetbaar zijn.

Kennismaking

De eerste stap is een kennismakingsgesprek/ eerste sessie, waarbij het belangrijkste is dat er een goede klik voelbaar is. 

Vertrouwen vormt de basis voor ons werk vanuit wederzijds vertrouwen. De klik tussen ons moet goed zijn. Als je je niet veilig voelt bij je therapeut, kan dit het helingsproces belemmeren. Daarom bied ik de mogelijkheid voor een telefonisch gesprek voorafgaand aan de eerste sessie, zodat ik eventuele vragen kan beantwoorden en je alvast kan voelen of er een klik is. 

Investering in jezelf

De kennismakingssessie/eerste sessie is €60,50 en duurt 60 min
Een Sessie duurt 1,5 uur. Betaling per sessie los €120

Bij afname van een Traject van 12 sessies geldt een gereduceerd tarief €1150,- 

Voordelen van het Traject:

 • Diepgaande Heling: Een traject biedt de tijd en ruimte voor een diepgaande verkenning en heling.
 • Voordelig Tarief: Geniet van aanzienlijke besparingen in vergelijking met losse sessies. Met een korting van €290. Nu voor €1150,- ipv €1440,-. Dat zijn iets meer dan 2 gratis sessies van 1,5 uur.
 • Langdurige Ondersteuning: 12 sessies bieden continuïteit en langdurige ondersteuning voor jouw helingsreis.
 • Frequentie van de sessies is afhankelijk van de hulpvraag en onze gezamelijke beschikbaarheid. Gebruikelijk is, iedere week of om de week.
 

Fysiek & online mogelijk. Fysieke sessies mogelijk voor omgeving Amsterdam/Haarlem. Liever geen reistijd en/of liever sessies vanuit huis? Dat kan ook, s’ avonds en in het weekend mogelijk. We werken dan samen en je ontvangt huiswerk. 

Hoe werkt dat online? 

De online sessies werken het zelfde als de fysieke sessies. We werken soms samen aan een opdracht, soms praten we en doen oefeningen samen. We kunnen werken met de materialen die je in huis hebt. Soms zal ik afhankelijk van de vraagstelling materialen voorstellen om in huis te halen. Maar met potloden en papier komen we al een heel eind. 

Voorwaarden:

 • Het traject kan in delen worden betaald. Eerste betaling dient vooraf te worden voldaan.
 • Geldigheidsduur van het traject is 6 maanden. 

Investeer in jezelf en zet de eerste stap op weg naar heling en bewustwording. Neem contact op voor meer informatie of om dit traject te starten.

Locatie Praktijk Ruimte

Domineeslaan 91, Zwanenburg

Vragen of liever niet bellen?

Stuur een e-mail naar caitlin@selfevolve.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

Self Evolve – Caitlin van de Velde

E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Lid van de Nederlandse Vereniging Vaktherapie – (NVV) Registratienummer 111944

AGB registratie code 90113458

Lid van beroepsvereniging NVBT