SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

All about the mind

De kracht van affirmaties voor een gelukkig leven

Een positieve mindset stelt ons in staat om uitdagingen als groeikansen te zien en veerkrachtig te reageren op tegenslagen. Het stelt ons ook in staat om dankbaarheid te voelen voor wat we al hebben, waardoor we meer tevredenheid en voldoening ervaren. Door bewust te kiezen voor positieve gedachten en affirmaties, kunnen we onze perceptie van onszelf en de wereld om ons heen transformeren.

Affirmatiekaarten zijn kleine krachtige tools die positieve intenties en affirmaties bevatten. Ze kunnen dagelijks gebruikt worden om zelfliefde, motivatie en inspiratie te versterken, en om een positieve mindset te cultiveren.

Ga aan de slag met deze tools. Door de kwaliteit van je gedachten te verbeteren, zul je merken dat ook jij het vermogen hebt om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Het luisteren naar affirmaties en meditaties kan een krachtige manier zijn om innerlijke rust te vinden, zelfvertrouwen te versterken en positieve veranderingen in je leven te bevorderen.

Affirmatie kaarten Deck

Krachtig Zwanger & Bevallen

Deze prachtige set kaarten is speciaal ontworpen om jou te ondersteunen tijdens je zwangerschapsreis. Elke kaart bevat een liefdevolle affirmatie om je te helpen verbinding te maken met je innerlijke kracht, vertrouwen te vergroten en positieve energie te omarmen. Geniet van de krachtige affirmaties en laat ze je begeleiden op deze bijzondere reis naar moederschap.

28 krachtige geïllustreerde ondersteunende affirmatie kaarten voor tijdens de zwangerschap en ter voorbereiding op de bevalling.

Gratis Affirmatie Gids + Werkboek

"Schrijf affirmaties die echt werken".

In 10 stappen naar de juiste affirmaties voor jou

Wat vind je in deze gids?

LAAT AFFIRMATIES VOOR JE WERKEN

Ontvang de Affirmatie Gids – “Zelf Affirmaties schrijven, die echt werken” en ontvang extra tips, oefeningen en tools voor innerlijke transformatie.