SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Zo creëer je een vision board dat werkt

Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Ontdek de krachtige tool die je helpt je manifestaties te versnellen en je dromen te verwezenlijken. Stap in de magie van jouw eigen vision board en leer hoe je het kunt gebruiken om de energie van het universum naar je toe te trekken. Deze e-cursus neemt je mee op een reis van zelfontdekking, creatieve expressie en het manifesteren van jouw diepste verlangens. Ontdek de geheimen achter een effectief vision board en leer hoe je het kunt toepassen in alle aspecten van je leven. Bereid je voor om je potentieel te ontgrendelen, obstakels te overwinnen en een leven te creëren dat je werkelijk vervult. Dus haal die lijm en schaar tevoorschijn, laat je verbeelding de vrije loop en stel je open voor onbegrensde mogelijkheden. Het is tijd om je eigen vision board-reis te beginnen en je dromen tastbaar te maken.

Toon meer

Wat wil je leren?

 • De ware betekenis en werking van een vision board: Je ontdekt dat een vision board veel meer is dan alleen het plakken van mooie plaatjes op een stukje papier. Je leert hoe je op een dieper niveau verbinding kunt maken met je dromen en doelen.
 • De vele voordelen van een vision board: Je krijgt inzicht in de diverse voordelen die een vision board kan bieden en hoe het jou kan ondersteunen in het manifestatieproces. Van het versterken van je focus en motivatie tot het vergroten van je zelfvertrouwen en het stimuleren van creativiteit.
 • Verschillende soorten vision boards: Je leert over de verschillende typen vision boards, inclusief digitale versies. Door middel van de juiste vragen ontdek je welk type het beste bij jou past, zodat je een keuze kunt maken die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.
 • Het maken van jouw vision board: Of je nu kiest voor een fysieke of digitale versie, je krijgt stapsgewijze begeleiding bij het maken van jouw vision board. Een handige checklist met benodigdheden helpt je bij het verzamelen van alles wat je nodig hebt.
 • Het achterhalen van jouw diepere wensen en doelen: Je leert hoe je jouw onderliggende verlangens kunt identificeren en ontdekken wat je echt wilt in het leven. Dit helpt je om gerichte intenties op je vision board te plaatsen en je manifestatieproces te versterken.
 • PRO-tips voor het kiezen van afbeeldingen: Ik deel mijn professionele tips met je over het selecteren van de juiste afbeeldingen voor je vision board. Daarnaast leg ik uit hoe je kunt werken met emotionele triggers op basis van je levensdoelen, zodat je een krachtige en betekenisvolle collage kunt creëren.
 • Creatieve ideeën voor je vision board: Naast foto's ontdek je ook andere creatieve elementen die je kunt toevoegen aan je vision board. Ik inspireer je om verder te gaan dan alleen afbeeldingen en geef je ideeën om je board nog persoonlijker en unieker te maken.
 • Hoe je affirmaties kunt integreren in jouw Vision board en hoe ze jouw manifestatie kracht kunnen versterken.
 • Werken met jouw vision board na het maken ervan: Je krijgt waardevolle tips en begeleiding over hoe je kunt werken met jouw vision board nadat je het hebt gemaakt. Een krachtige visualisatieoefening en advies over de juiste plaatsing helpen je om de energie en intenties van je board te versterken + BONUS PRO meditatie.
 • Reflectieproces voor vernieuwing: Ik deel mijn persoonlijke reflectieproces dat ik gebruik wanneer ik besluit dat het tijd is voor een nieuw vision board. Dit helpt je om je voortgang te evalueren, nieuwe doelen te stellen en je manifestatiepraktijk voortdurend te verbeter

Cursus inhoud

Module 1 – Vision Board Introductie
In de eerste module duiken we in wat een vision board voor je kan doen, de theorie erachter en de voordelen van het maken van een vision board.

 • Laten we beginnen!
 • Wat is een Vision Board & hoe werkt het?
 • De voordelen van een Vision Board
 • Aan de slag! + opdrachten module 1

Module 2 – Kies de juiste vorm Vision Board
In deze module gaan we kijken naar de verschillende vormen van Vision Boards en ontdekken welke vorm het beste bij jou past. Daarnaast zullen we een oefening doen om jouw specifieke type Vision Board te kiezen en een checklist geven met benodigdheden om aan de slag te gaan. Er zijn verschillende manieren om een vision board te maken. Met papier of digitaal. Ik laat je zien hoe je de juiste keuze maakt en hoe je dit aanpakt!

Module 3 – Hoe je een vision board maakt
In deze module gaan we aan de slag. Ik leg je uit hoe je dit doet, ik vertel je mijn PRO tips en tricks voor een werkend geweldig vision board.

Module 4 – Aan de slag met jouw vision board
In de laatste module leer ik je hoe je aan de slag kunt gaan met jouw creatie. Werk samen met jouw vision board om jouw wensen naar je toe te trekken en in je realiteit te manifesteren. Ook vind je hier de Download voor de fijne Vision Board Pro Meditatie.

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling