SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

1 : 1 traject

COACHING

De negatieve overtuigingen detox

Ben jij klaar om echt aan de slag te gaan met jouw hardnekkige overtuigingen? Klaar om gedag te zeggen tegen overtuigingen die je afremmen, beperken en ervoor zorgen dat je niet de persoon kan zijn die jij echt wilt zijn en diep van binnen al bent?

Tijdens dit traject van 3 maanden werken we samen aan jouw wensen, doelen en dromen. Je leert loslaten wat je niet meer dient en we maken ruimte voor de persoon die je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden. We gaan aan de gang met jouw gedachte patronen en overtuigingen om jouw bewust en onderbewustzijn positief te programmeren.

Het traject is praktisch en heeft een duidelijke opbouw. Na het gratis kennismakingsgesprek, begeleid ik je bij het doorlopen van de stappen die nodig zijn om innerlijke rust te ervaren en los te komen van hardnekkige patronen en overtuigingen.

Zodat je vrij kan zijn en het leven kan leven waar je zo naar verlangt.

Laten we kennis maken!

Het is tijd om voor jezelf te kiezen

"Je hebt al behoorlijk wat innerlijk werk gedaan,
shit aangekeken en verwerkt, maar je kunt nog altijd niet echt de vinger leggen op wat jou nu nog afremt te doen waar je hiervoor bent".

Herken je dit?

Het je op goede dagen aardig lukt om je gedachten overwegend positief te houden maar op de minder dagen raak je vaak overspoeld met negatieve gedachten. Wanneer houdt dit op?

Je hebt het gevoel dat je vaak geen controle hebt over je gedachten en emoties, ze overvallen je en iedere dag is weer een verrassing hoe je op mag staan.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je betrokken bij familie en vrienden. Je hebt de neiging om altijd klaar te staan voor iedereen. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en het overspoeld je regelmatig.

Je voelt dat je jezelf tegenhoudt en af remt en je bent er klaar voor dit aan te gaan pakken zodat je de persoon kan zijn die je echt wilt zijn.

Jouw lat ligt altijd hoog. Of je doet niet genoeg of je bent niet genoeg.

Elke keer ga jij weer over je grenzen heen. Je vraagt je regelmatig af waarom dat gebeurd. Als je eerlijk bent weet je het antwoord wel, je hebt geen flauw idee wat jouw grenzen eigenlijk zijn.

Je bent bang om overspannen of burnout te raken (of bent dat al) en weet dat dit zo niet langer kan. Op deze manier wil en kan je niet verder, het is echt tijd voor verandering, dit houdt je niet meer vol.

Wacht niet langer af en ga DE MINDSET SHIFT aan met jezelf

Jij hebt het in je...

Je bent je er ongetwijfeld van bewust dat je continue een innerlijk gesprek voert met jezelf. Je verstand praat de hele dag door. Het veroordeelt meedogenloos en levert continue commentaar op je leven, je emoties, problemen en op anderen. 

Je zit vast in patronen en overtuigingen die je klein houden en beperken. Ze zorgen ervoor dat jij niet kan zijn wie je wilt zijn, wie je eigenlijk diep van binnen al bent. Deze overtuigingen moeten gaan. Dat weet je. Maar hoe? Hoe spoor je ze op, hoe zorg je ervoor dat je je onderbewustzijn herprogrammeert met nieuwe positieve gedachten die je juist helpen en je leven helpen opbouwen in plaats van afbreken. 

Ik geloof dat iedereen in staat is om los te breken van negatieve overtuigingen. Hoe hardnekkig ze ook zijn. Jij hebt het in je om hier de verandering te maken. 

Hoe zou het voelen als..

Maar hoe zou het echt voelen als je de persoon kan zijn die je echt van binnen bent. Helemaal jezelf in alle situaties. Geen maskers meer en je daar helemaal goed bij voelen. Je bent zeker van jezelf. Je weet precies hoe je houvast en duidelijkheid creëert voor jezelf en je weet wat je wil als het om jouw doelen en wensen gaat. Je werkt gericht aan jouw doelen en dromen. Andere zien jou als iemand die heldere grenzen neerzet en daarvoor staat. 

Jij laat los wat je niet meer dient, je weet hoe dit moet en het gaat je makkelijk en zonder moeite af. Hierdoor heb je meer innerlijke rust, vertrouwen en zelfvertrouwen.

Je vibreert op de hoogste frequentie qua emoties en gedachten. Je weet hoe je je gevoel, je eigen krachten en talenten inzet om het leven te leven dat je echt wil. En het mooiste van alles je weet wat het is om echt onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

HOE?

IK NEEM JE MEE IN DIT PROCES EN BEGELEID JE TIJDENS DEZE REIS

Loslaten is l(i)ef hebben...

DURF DE STAP TE NEMEN EN LAAT LOS WAT JOU NIET MEER DIENT

Wat kan je verwachten in dit traject?

Mijn coachingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen die willen leren hoe ze hun leven kunnen gaan leven zoals zij dat willen, vrij van (zelf opgelegde) beperkingen van negatieve overtuigingen die diep geworteld zitten. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan leren hoe ook jij dit kan voor jezelf kan realiseren. Ik begeleid je op deze reis, every step of the way!

Daarom ga ik je in dit coachingstraject de handvatten en de tools geven om van jouw leven, het leven te maken dat je echt voor je ziet en waar je van droomt. Zodat je de persoon kan zijn die je echt wilt zijn, de persoon die je al diep van binnen bent. Vrij. 

Praktische informatie

Even alles op een rijtje

3 maanden lang ben ik je persoonlijke coach. Ik leer jou hoe je jouw negatieve overtuigingen helder krijgt en leert ombuigen naar nieuwe positieve overtuigen en patronen die een positieve bijdrage leveren aan jouw leven. Zodat je vrij kunt zijn van heftige geloofsovertuiging die je afremmen en beperken in het leven. 

Een online 1 op 1 kick-off sessie van 1.5 uur waarin we samen jouw wensen en doelen voor de aankomende periode concreet maken. We zorgen voor een sterke start zodat alle doelen en wensen helder zijn.

Hierna volgen 4 online 1 op 1 sessies via Zoom van 1 uur. Tijdens deze sessies werken we aan jouw groeiproces. We hebben aandacht voor de indeling van je dagelijks leven, je overtuigingen, patronen, sociale omgeving, gezondheid, grenzen, zelfliefde, je wensen en we komen tot concrete acties die jouw leven zullen veranderen op positieve wijze.

Je ontvangt iedere week verschillende modules met opdrachten die bijdragen aan het ontwikkelingsproces. 

Na afloop van het traject ontvang je van mij een persoonlijke affirmatie reeks dat je na het traject door kan werken aan jouw wensen en doelen en verder kan gaan met het beïnvloeden van je onderbewustzijn tijdens je ochtend, avond ritueel of tijdens mediatie. 

Wacht niet langer en ga ervoor!
Ga het aan, en bevrijd jezelf

De thema’s

De modules 

Iedere week ontvang je van mij een mail met daarin het thema van de week en de bijbehorende opdrachten.

Het bestaat uit 12 modules en 3 fases. Hieronder lees je meer over de drie fases die we samen doorlopen en de bijbehorende thema’s.

FASE 1

Wie ben je? Wat geloof je?

Wie ben je eigenlijk en waar sta jij voor? In deze module gaan we op onderzoek uit en sporen we jouw geloofsovertuigingen en patronen op die je nu beperken, afremmen of tegenhouden. Aan de hand van de opdrachten vergaar je inzichten die je helpen bij de ontdekking.

FASE 2

Wat denk je? Wat wil je?

In dit deel van het traject gaan we kijken naar alle pilaren van je leven. Wat denk je hierover en hoe kunnen we onszelf positief herprogrammeren om de gewenste veranderingen door te voeren.

FASE 3

De integratie van de nieuwe jij in je nieuwe leven

In deze stap pakken we alles samen waar jij aan hebt gewerkt de afgelopen periode en voegen het samen tot een concreet en praktisch actieplan zodat je gericht kunt werken aan jouw doelen en wensen.

Zij gingen je voor...

Esther
Esther@essienieuw
Lees verder
Heel dankbaar voor de mooie reeks die jij voor mij gemaakt heb Caitlin! 💛🙏 hij is heel persoonlijk en past zo goed bij mij. Ik luister hem nu elke morgen als ik me aan het opmaken ben. Je stem is ook zo fijn om naar te luisteren 🤍
Caroline
Caroline@caroojansen
Lees verder
Bijna bijna....de ruwe versie al zo gaaf. Bij de eerste zinnen kreeg ik al tranen in mn ogen. ❤️
Marcelle
Marcelle@marcellejosephine3103
Lees verder
Ja, echt een aanrader!!! Ik heb een hele fijn reeks. Elke dag luister ik er naar en zeg ik het hard op mee. Ook door de dag herhaal ik delen van de affirmaties vooral al er iets negatiefs in mijn hoofd op komt. Helpt zo goed!! Ja, Caitlin heeft een hele fijne stem om naar te luisteren ❤️
Previous
Next

Review van Esther

Leuk om Caitlin te zien via Zoom. Ze stelde goede vragen!

De affirmatie reeks die ik daarna ontving, gaf me tranen in mijn ogen. Zo treffend voor mij. Er was 1 zinnetje dat ik anders wilde en dat gaf ik aan en dat heeft ze heel goed opgevangen. Ze bedacht andere woorden en de zin was weer prachtig. Het contact wat we hadden verliep goed en ik vond de tijd tussen de oplevering van de persoonlijke affirmatie reeks prima.

De resultaten zijn prachtig. Heel mooi hoe ze de zinnen zegt en de rustige muziek erachter. Ik luister hem elke ochtend als ik me aan het opmaken ben. Vaak zeg ik de woorden na, meestal in mijn hoofd maar soms hardop. Ik vind het mooi, dat het wisselt per dag welke zin ik meeneem voor die dag. De ene dag is dat “Ik ben mooi precies zoals ik ben” en een dag later is dat “Creativiteit stroomt door mij heen en ik gebruik mijn creativiteit voor de creatie van mijn boek” en de dag daarna “Ik geef mezelf toestemming om te doen waar ik gelukkig van word”. Ik probeer wel zo’n zin te herhalen in mijn hoofd die dag. 

Soms merk ik ook wel eens wat weerstand bij mezelf, bijvoorbeeld bij “Ik maak makkelijk vrienden” dan denk ik wel eens nou ik maak helemaal niet makkelijk vrienden, ik ben heel moeilijk voor mezelf. Dus dat zijn punten waar ik dan aan werk. 

Wat ik merk is dat er de laatste weken wel bijzondere dingen zijn gebeurd. Zo kwam ik M. tegen in de Albert Heijn. Wij kennen elkaar van zwangerschapszwemmen 15 jaar geleden. We volgen allebei yoga en via Instagram zien we vlagen van elkaars leven. Bij de Albert Heijn vroeg zij of ik de yoga ook zo mistte en zo raakten we aan de praat. We gingen best diep in ons gesprek en toen zei ik: zullen we anders eens afspreken binnenkort? En toen zei zij: lijkt me erg leuk ik denk dat jij mij wel kan inspireren. Zo mooi vond ik dat ze dat zei. Dus nu hebben we een wandeldate gepland.

Het andere mooie vond ik dat we Koningsdag geen plannen hadden. Mijn man wilde graag vrienden vragen maar ik had zoiets van deze keer niet. Ik wil een keer wachten totdat wij eens uitgenodigd worden. Dat gebeurde niet en ik merkte toch wel een beetje verdriet erover, gelukkig kan ik daar goed met hem over praten en ben ik ook wel aan het analyseren waarom mij dat raakt. Maar goed accepteren en we hebben als gezin er een hele leuke dag van gemaakt. Ik zei wel tegen mijn man: “volgend jaar is het anders, ik weet dat gewoon”. Een dag later krijg ik een appje van mijn schoonzusje of ik wilde lunchen op het terras. En toen ik op het terras zat appte een vriendin van ons of we ‘s middags even een borrel kwamen halen voor de verjaardag van haar dochter. Dus gewoon een dag later werd ik 2 keer spontaan gevraagd. Van dit soort dingen krijg ik weer kippenvel…

Ik zou dit iedereen aanbevelen die een negatief zelfbeeld heeft. Maar ook aan mensen die iets willen bereiken in het leven of die graag iets willen, een partner, kind, betere relatie met een persoon maar ook gezondheid.

Affirmaties is iets waarin je moet geloven. Je kunt jezelf overtuigen van een affirmatie maar het is zo mooi om het echt te voelen. En dat kan een heel proces zijn.

WIE BEN IK?

CAITLIN VAN DE VELDE

Lange tijd dacht ik dat gelukkig zijn niet voor mij was weggelegd. Ik zag mezelf als beschadigd, getraumatiseerd en zelfs ziek. Ik dacht dat ik er mee moest leren leven maar niets bleek minder waar te zijn. Toen ik ontdekte dat mijn overtuigingen die zo diep in mij zaten de oorzaak waren van alles wat mij in het leven steeds “overkwam”, ging er een wereld voor mij open en leerde ik werken met de cadeautjes van ons universum. Met de juiste tools leerde ik mijn eigen realiteit creëren. En deze kans heb jij nu ook.
“Het is geen toeval dat jij hier nu bent”…

Om mij heen zie ik veel vrouwen die door hetzelfde heen gaan. Ze putten zich zelf uit door eigen opgelegde regels en negatieve overtuigingen die ze van jongs af aan hebben mee gekregen en leven. Dat is de reden dat ik Self Evolve heb opgezet en een traject heb ontwikkeld dat helpt bij het opsporen en ontdekken van deze hardnekkige overtuigingen. 

Want echt, verandering is mogelijk, je kan de regie nemen over je eigen gedachten en je eigen leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

"Mijn grootste les is geweest dat geluk niet komt van externe factoren maar dat het echt uit jezelf komt. Als je vrede sluit met jezelf en je jezelf weer leuk kan vinden, is dat het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven".

Voor wie is dit traject?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. 

Dit programma is speciaal voor vrouwen die er echt klaar voor zijn om blijvende verandering aan te brengen in hun leven en zichzelf 100% willen committeren aan de innerlijke verandering. Verandering kan alleen ontstaan als jij je daar volledig voor inzet. Maar don’t worry; We doen dit samen!

Je bent bereid om afscheid te nemen van zelfsabotage en negatieve patronen 

Je een sterk verlangen en de motivatie voelt om jouw leven anders in te richten

Je ziet jezelf als van nature optimistisch en je wilt graag in mogelijkheden denken

Je voelt een enorme drive om te mogen groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Self evolve babe! 

Je bent bereid om op jezelf te reflecteren en open kaart met jezelf te spelen.

Je merkt dat je klaar bent voor verandering en kunt daarbij een goede coach gebruiken die jou daarin een veilige omgeving biedt waarbinnen je kunt ontwikkelen.

Voel jij bij het lezen van bovenstaande punten OMG JAAAA?

Dan ben jij 100% een match voor dit programma.

"Maak nieuwe paden in je hersenen
en denkpatronen".

Extra: de affirmatie reeks

Tijdens dit traject gaan we dus aan de slag met het doorbreken van patronen en negatieve overtuigingen. Na afloop van dit traject ontvang je van mij een persoonlijke affirmatie reeks om ook na het traject nog door te kunnen werken met de stof en jouw persoonlijke thema’s en overtuigingen. Door gebruik te maken van positieve affirmaties veranker je de nieuwe overtuiging in je hersenen en werk je door aan het maken van de nieuwe paden.

Wellicht ben je al bekend met mijn Affirmaties en geleide meditaties op YouTube. In dit geval weet je hoe mijn stem zal klinken. Toch nog even luisteren? Luister hier naar een aantal korte voorbeeld fragmenten. 

HEB JE NOG vragen?

De training start wanneer jij er klaar voor bent. We prikken samen een start datum en nemen samen in de Kick Off sessie de planning van de training door zodat deze volledig in jouw agenda past. 

De investering is €1750,- voor het complete traject. Dit kan ook in 3 termijnen van €590,- 

De eerste betaling wordt voldaan voor ontvang.

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is speciaal voor vrouwen die er echt klaar voor zijn om blijvende verandering aan te brengen in hun leven en zichzelf 100% willen committeren. Verandering kan alleen ontstaan als jij je daar volledig voor inzet. Maar don’t worry; We doen dit samen!

Dit programma is geschikt voor jou als:

  • Je bent bereid om afscheid te nemen van zelfsabotage en negatieve patronen 
  • Je een sterk verlangen en de motivatie voelt om jouw leven anders in te richten
  • Je ziet jezelf als van nature optimistisch en je wilt graag in mogelijkheden denken
  • Je voelt een enorme drive om te mogen groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Self evolve babe! 
  • Je bent bereid om op jezelf te reflecteren en open kaart met jezelf te spelen
  • Je merkt dat je klaar bent voor verandering en kunt daarbij een goede coach gebruiken die jou daarin een veilige omgeving biedt waarbinnen je kunt ontwikkelen

Voel jij bij het lezen van bovenstaande punten een innerlijk vuurtje ontvlammen?  Dan ben jij 100% een match voor dit programma.

Dit traject vereist jouw inzet en commitment. 100% commitment aan de mindset shift en de innerlijke verandering waar je zo naar verlangt.

Iets zegt mij dat je hier niet voor niets bent, dus als je dit aangaat.. weet ik zeker dat je er voor gaat. Wat ik je kan beloven is dat deze Overtuigingen Detox modules gegarandeerd werken als je er zorgvuldig mee aan de slag gaat en uiteraard ben ik er om je tijdens deze reis te begeleiden.

De theorie die ik je geef tijdens het traject is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek, psychologie en gedragswetenschappen.

De training bestaat uit 12 modules. Je ontvangt iedere week een mail van mij met de stof van die week en enkele opdrachten gerelateerd aan het thema wat we die week behandelen. Ik wil je vragen om minimaal 1 avond of moment in te plannen om te gaan zitten en aan de slag te gaan met de stof. Dit is het stukje commitment want als je de verandering wenst is dit hét moment om dat ook echt te laten zien en te doen voor jezelf. Je kunt niet steeds hetzelfde doen maar wel een andere uitkomst verwachten. Dit is het moment! Geef jezelf dit cadeautje. 

Het traject duurt 3 maanden en wellicht een paar weken, dit is afhankelijk van de planing die wij samen maken om dit op jouw agenda af te stemmen. Tijdens deze 12 weken ga je aan de slag met de thema’s en modules. Er is halverwege en tegen het einde van het traject 2 weken een week waarin ik geen nieuw thema verstuur zodat je eventueel in kan halen of verder kan werken op een thema waar je meer aandacht aan wilt besteden, of waarin je gewoon even lekker niets kan doen.

Naast alle tools voor innerlijke verandering en rust krijg je dit:

Online 1 op 1 kick-off sessie van 1.5 uur waarin we samen jouw wensen en doelen voor de aankomende periode concreet maken. 

4 online 1 op 1 sessies via Zoom van 1 uur tijdens het traject

Modules en opdrachten Overtuigingen Detox

Persoonlijke affirmatie reeks audio t.w.v. €159,-

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd bent en aan jezelf wilt werken. Doe dit voor jezelf. Het is een hele stap om echt voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik als geen ander.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek, maken we eerst kennis en voelen we of de match er is. Ook dit is belangrijk voor het slagen van het traject. 

Wellicht heb je nog onbeantwoorde vragen. Mail mij op Caitlin@Selfevolve.nl, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Schrijf je in voor het volgende traject! 

Kan je niet wachten? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en laat je inspireren.

BEN JE KLAAR VOOR DIT TRAJECT?

laten we kennis maken