SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Laat los wat je niet meer dient

ONLINE TRAJECT

Mindset transformatie programma

Negatieve overtuigingen detox

Ben jij klaar om écht aan de slag te gaan met die hardnekkige overtuigingen? Tijdens dit 3-maanden traject richten we ons op jouw wensen, doelen en dromen. Samen creëren we ruimte voor de persoon die je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden. We doorbreken samen jouw gedachtepatronen en overtuigingen, en programmeren jouw bewuste en onderbewuste geest positief.

Praktisch, duidelijk, en helemaal voor jou

Dit traject is niet alleen gericht op gesprekken; het omvat ook creatieve en schrijfopdrachten. Na een kennismakingsgesprek begeleid ik je door stappen die innerlijke rust brengen en je bevrijden van belemmerende patronen en overtuigingen. Laten we samen werken aan een leven waarin jij volledig vrij bent en jouw diepste verlangens kunt vervullen.

Creatieve ontdekkingen

Ontdek jouw innerlijke creativiteit en expressie door middel van speciaal ontworpen creatieve en schrijfopdrachten. Deze opdrachten dragen bij aan jouw ontwikkelingsproces en helpen je op unieke wijze jouw innerlijke wereld te verkennen.

Laten we kennis maken!

Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Wacht niet langer af en ontdek hoe dit traject, inclusief creatieve en schrijfopdrachten, jou kan helpen op weg naar een positieve transformatie.

Het is tijd om voor jezelf te kiezen

"Je hebt al behoorlijk wat innerlijk werk gedaan,
shit aangekeken en verwerkt, maar je kunt nog altijd niet echt de vinger leggen op wat jou nu nog afremt te doen waar je hiervoor bent".

Herken je dit?

Het je op goede dagen aardig lukt om je gedachten overwegend positief te houden maar op de minder dagen raak je vaak overspoeld met negatieve gedachten. Wanneer houdt dit op?

Je hebt het gevoel dat je vaak geen controle hebt over je gedachten en emoties, ze overvallen je en iedere dag is weer een verrassing hoe je op mag staan.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je betrokken bij familie en vrienden. Je hebt de neiging om altijd klaar te staan voor iedereen. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en het overspoeld je regelmatig.

Je voelt dat je jezelf tegenhoudt en af remt en je bent er klaar voor dit aan te gaan pakken zodat je de persoon kan zijn die je echt wilt zijn.

Jouw lat ligt altijd hoog. Of je doet niet genoeg of je bent niet genoeg.

Elke keer ga jij weer over je grenzen heen. Je vraagt je regelmatig af waarom dat gebeurd. Als je eerlijk bent weet je het antwoord wel, je hebt geen flauw idee wat jouw grenzen eigenlijk zijn.

Je bent bang om overspannen of burnout te raken (of bent dat al) en weet dat dit zo niet langer kan. Op deze manier wil en kan je niet verder, het is echt tijd voor verandering, dit houdt je niet meer vol.

Wacht niet langer af en ga DE MINDSET SHIFT aan met jezelf

Jij hebt het in je...

Je bent je er ongetwijfeld van bewust dat je continue een innerlijk gesprek voert met jezelf. Je verstand praat de hele dag door. Het veroordeelt meedogenloos en levert continue commentaar op je leven, je emoties, problemen en op anderen. 

Je zit vast in patronen en overtuigingen die je klein houden en beperken. Ze zorgen ervoor dat jij niet kan zijn wie je wilt zijn, wie je eigenlijk diep van binnen al bent. Deze overtuigingen moeten gaan. Dat weet je. Maar hoe? Hoe spoor je ze op, hoe zorg je ervoor dat je je onderbewustzijn herprogrammeert met nieuwe positieve gedachten die je juist helpen en je leven helpen opbouwen in plaats van afbreken. 

Ik geloof dat iedereen in staat is om los te breken van negatieve overtuigingen. Hoe hardnekkig ze ook zijn. Jij hebt het in je om hier de verandering te maken. 

Hoe zou het voelen als..

Maar hoe zou het echt voelen als je de persoon kan zijn die je echt van binnen bent. Helemaal jezelf in alle situaties. Geen maskers meer en je daar helemaal goed bij voelen. Je bent zeker van jezelf. Je weet precies hoe je houvast en duidelijkheid creëert voor jezelf en je weet wat je wil als het om jouw doelen en wensen gaat. Je werkt gericht aan jouw doelen en dromen. Andere zien jou als iemand die heldere grenzen neerzet en daarvoor staat. 

Jij laat los wat je niet meer dient, je weet hoe dit moet en het gaat je makkelijk en zonder moeite af. Hierdoor heb je meer innerlijke rust, vertrouwen en zelfvertrouwen.

Je vibreert op de hoogste frequentie qua emoties en gedachten. Je weet hoe je je gevoel, je eigen krachten en talenten inzet om het leven te leven dat je echt wil. En het mooiste van alles je weet wat het is om echt onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

HOE?

IK NEEM JE MEE IN DIT PROCES EN BEGELEID JE TIJDENS DEZE REIS

Loslaten is l(i)ef hebben...

DURF DE STAP TE NEMEN EN LAAT LOS WAT JOU NIET MEER DIENT

Wat kan je verwachten in dit traject?

Dit online traject is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die willen leren hoe ze hun leven kunnen gaan leven zoals zij dat willen, vrij van (zelf opgelegde) beperkingen van negatieve overtuigingen die diep geworteld zitten. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan leren hoe ook jij dit kan voor jezelf kan realiseren. Ik begeleid je op deze reis, every step of the way!

Daarom ga ik je in dit traject de handvatten en de tools geven om van jouw leven, het leven te maken dat je echt voor je ziet en waar je van droomt. Zodat je de persoon kan zijn die je echt wilt zijn, de persoon die je al diep van binnen bent. Vrij. 

Praktische informatie

Even alles op een rijtje

3 maanden werken we samen. Ik leer jou hoe je jouw negatieve overtuigingen helder krijgt en leert ombuigen naar nieuwe positieve overtuigen en patronen die een positieve bijdrage leveren aan jouw leven. Zodat je vrij kunt zijn van heftige geloofsovertuiging die je afremmen en beperken in het leven. 

Een online 1 op 1 kick-off sessie van 1.5 uur waarin we samen jouw wensen en doelen voor de aankomende periode concreet maken. We zorgen voor een sterke start zodat alle doelen en wensen helder zijn.

Hierna ga je zelf aan de slag met de stof, je kunt me gedurende het hele traject contacteren en ben ik er om je te ondersteunen bij vragen of blokkades help ik je erdoor heen. 

Je ontvangt iedere week een module met creatieve opdrachten die bijdragen aan het ontwikkelingsproces. Schrijven en andere creatieve zaken komen aanbod!

Tijdens het traject ontvang je van mij een persoonlijke affirmatie reeks zodat je gedurende maar ook na het traject door kan werken aan jouw wensen en doelen. En zo verder kan gaan met het beïnvloeden van je onderbewustzijn tijdens je ochtend, avond ritueel of tijdens mediatie. 

Wacht niet langer en ga ervoor!
Ga het aan, en bevrijd jezelf

De thema’s

De modules

Iedere week ontvang je van mij een mail met daarin het thema van de week en de bijbehorende opdrachten.

Het bestaat uit 12 modules en 3 fases. Hieronder lees je meer over de drie fases die we samen doorlopen en de bijbehorende thema’s.

FASE 1

Wie ben je? Wat geloof je?

Wie ben je eigenlijk en waar sta jij voor? In deze module gaan we op onderzoek uit en sporen we jouw geloofsovertuigingen en patronen op die je nu beperken, afremmen of tegenhouden. Aan de hand van de opdrachten vergaar je inzichten die je helpen bij de ontdekking.

FASE 2

Wat denk je? Wat wil je?

In dit deel van het traject gaan we kijken naar alle pilaren van je leven. Wat denk je hierover en hoe kunnen we onszelf positief herprogrammeren om de gewenste veranderingen door te voeren.

FASE 3

De integratie van de nieuwe jij in je nieuwe leven

In deze stap pakken we alles samen waar jij aan hebt gewerkt de afgelopen periode en voegen het samen tot een concreet en praktisch actieplan zodat je gericht kunt werken aan jouw doelen en wensen.

Zij gingen je voor...

Esther
Esther@essienieuw
Lees verder
Heel dankbaar voor de mooie reeks die jij voor mij gemaakt heb Caitlin! 💛🙏 hij is heel persoonlijk en past zo goed bij mij. Ik luister hem nu elke morgen als ik me aan het opmaken ben. Je stem is ook zo fijn om naar te luisteren 🤍
Caroline
Caroline@caroojansen
Lees verder
Bijna bijna....de ruwe versie al zo gaaf. Bij de eerste zinnen kreeg ik al tranen in mn ogen. ❤️
Marcelle
Marcelle@marcellejosephine3103
Lees verder
Ja, echt een aanrader!!! Ik heb een hele fijn reeks. Elke dag luister ik er naar en zeg ik het hard op mee. Ook door de dag herhaal ik delen van de affirmaties vooral al er iets negatiefs in mijn hoofd op komt. Helpt zo goed!! Ja, Caitlin heeft een hele fijne stem om naar te luisteren ❤️
Vorige
Volgende

Review van Esther

Leuk om Caitlin te zien via Zoom. Ze stelde goede vragen!

De affirmatie reeks die ik daarna ontving, gaf me tranen in mijn ogen. Zo treffend voor mij. Er was 1 zinnetje dat ik anders wilde en dat gaf ik aan en dat heeft ze heel goed opgevangen. Ze bedacht andere woorden en de zin was weer prachtig. Het contact wat we hadden verliep goed en ik vond de tijd tussen de oplevering van de persoonlijke affirmatie reeks prima.

De resultaten zijn prachtig. Heel mooi hoe ze de zinnen zegt en de rustige muziek erachter. Ik luister hem elke ochtend als ik me aan het opmaken ben. Vaak zeg ik de woorden na, meestal in mijn hoofd maar soms hardop. Ik vind het mooi, dat het wisselt per dag welke zin ik meeneem voor die dag. De ene dag is dat “Ik ben mooi precies zoals ik ben” en een dag later is dat “Creativiteit stroomt door mij heen en ik gebruik mijn creativiteit voor de creatie van mijn boek” en de dag daarna “Ik geef mezelf toestemming om te doen waar ik gelukkig van word”. Ik probeer wel zo’n zin te herhalen in mijn hoofd die dag. 

Soms merk ik ook wel eens wat weerstand bij mezelf, bijvoorbeeld bij “Ik maak makkelijk vrienden” dan denk ik wel eens nou ik maak helemaal niet makkelijk vrienden, ik ben heel moeilijk voor mezelf. Dus dat zijn punten waar ik dan aan werk. 

Wat ik merk is dat er de laatste weken wel bijzondere dingen zijn gebeurd. Zo kwam ik M. tegen in de Albert Heijn. Wij kennen elkaar van zwangerschapszwemmen 15 jaar geleden. We volgen allebei yoga en via Instagram zien we vlagen van elkaars leven. Bij de Albert Heijn vroeg zij of ik de yoga ook zo mistte en zo raakten we aan de praat. We gingen best diep in ons gesprek en toen zei ik: zullen we anders eens afspreken binnenkort? En toen zei zij: lijkt me erg leuk ik denk dat jij mij wel kan inspireren. Zo mooi vond ik dat ze dat zei. Dus nu hebben we een wandeldate gepland.

Het andere mooie vond ik dat we Koningsdag geen plannen hadden. Mijn man wilde graag vrienden vragen maar ik had zoiets van deze keer niet. Ik wil een keer wachten totdat wij eens uitgenodigd worden. Dat gebeurde niet en ik merkte toch wel een beetje verdriet erover, gelukkig kan ik daar goed met hem over praten en ben ik ook wel aan het analyseren waarom mij dat raakt. Maar goed accepteren en we hebben als gezin er een hele leuke dag van gemaakt. Ik zei wel tegen mijn man: “volgend jaar is het anders, ik weet dat gewoon”. Een dag later krijg ik een appje van mijn schoonzusje of ik wilde lunchen op het terras. En toen ik op het terras zat appte een vriendin van ons of we ‘s middags even een borrel kwamen halen voor de verjaardag van haar dochter. Dus gewoon een dag later werd ik 2 keer spontaan gevraagd. Van dit soort dingen krijg ik weer kippenvel…

Ik zou dit iedereen aanbevelen die een negatief zelfbeeld heeft. Maar ook aan mensen die iets willen bereiken in het leven of die graag iets willen, een partner, kind, betere relatie met een persoon maar ook gezondheid.

Affirmaties is iets waarin je moet geloven. Je kunt jezelf overtuigen van een affirmatie maar het is zo mooi om het echt te voelen. En dat kan een heel proces zijn.

Klaar voor verandering?

Dit traject is niet voor iedereen, maar als jij jezelf herkent in de beschrijvingen en een diepe wens hebt om blijvende verandering in je leven aan te brengen, dan zijn we een match. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, heling en groei.

Aarzel niet om een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Laten we samen kijken hoe dit traject jou kan helpen de persoon te worden die je echt wilt zijn.

Je staat er niet alleen voor; ik ben er om je te begeleiden naar een positieve en transformerende ervaring.

WIE BEN IK?

CAITLIN VAN DE VELDE

Mijn naam is Caitlin Van de Velde, en ik ben geen onbekende als het gaat om het doorbreken van diepgewortelde overtuigingen en het creëren van positieve veranderingen in het leven. Als Creatief Therapeut met een antroposofische achtergrond, heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij het omgaan met uiteenlopende vormen van trauma.

Mijn eigen levensreis, getekend door trauma, bracht me tot het besef dat echte verandering niet van externe factoren komt, maar werkelijk voortkomt uit onszelf. Het ontdekken van de kracht van diepgewortelde overtuigingen en het werken met de geschenken van het universum opende de deur naar een nieuwe realiteit voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om negatieve overtuigingen te doorbreken, hoe hardnekkig ze ook lijken.

“Het is geen toeval dat jij hier nu bent”…

Ik geloof in de kracht van affirmaties en geleide meditaties als instrumenten om nieuwe paden in je hersenen te creëren en denkpatronen te doorbreken. Naast de 1-op-1 sessies ontvang je een persoonlijke affirmatiereeks, ontworpen om jouw specifieke thema’s en overtuigingen aan te pakken. Mijn stem, misschien al bekend van mijn YouTube-affirmaties, zal je begeleiden naar innerlijke rust en positieve verandering.

Diepere lagen van zelfontdekking

Dit traject biedt meer dan alleen coaching; het omvat een holistische benadering die vergelijkbaar is met therapie, waarbij we dieper ingaan op de kern van jouw uitdagingen en groeiprocessen.

"Mijn grootste les is geweest dat geluk niet komt van externe factoren maar dat het echt uit jezelf komt. Als je vrede sluit met jezelf en je jezelf weer leuk kan vinden, is dat het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven".

- Caitlin

Waarom met mij werken?

In dit begeleidingstraject krijg je niet alleen de kans om diepgaand aan jezelf te werken, maar je krijgt ook de begeleiding van een professional die begrijpt wat het betekent om met trauma en zeer hardnekkige overtuigingen om te gaan. Mijn antroposofische benadering zorgt voor een holistische kijk op het helingsproces, waarbij creativiteit een belangrijke rol speelt

Voor wie is dit traject?

Dit programma is niet voor iedereen. 

Dit programma is speciaal voor vrouwen die er echt klaar voor zijn om blijvende verandering aan te brengen in hun leven en zichzelf 100% willen committeren aan de innerlijke verandering. Verandering kan alleen ontstaan als jij je daar volledig voor inzet. Maar don’t worry; We doen dit samen!

Je bent bereid om afscheid te nemen van zelfsabotage en negatieve patronen. Je bent bereid om op jezelf te reflecteren en open kaart met jezelf te spelen.

Je een sterk verlangen en de motivatie voelt om jouw leven anders in te richten.

Je ziet jezelf als van nature optimistisch en je wilt graag in mogelijkheden denken.

Je voelt een enorme drive om te mogen groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Self evolve babe! 

 Je ziet je zelf als een creatief persoon, je hebt zeker meer dan 1 creatieve hobby’ uitgeprobeerd of gehad en je hebt genoeg creatieve materialen liggen, potloden, stiften en misschien wel pastelkrijt.

Je merkt dat je klaar bent voor verandering en kunt daarbij een goede coach gebruiken die jou daarin een veilige omgeving biedt waarbinnen je kunt ontwikkelen.

Voel jij bij het lezen van bovenstaande punten OMG JAAAA?

Dan ben jij een match voor dit traject.

Maak nieuwe paden in je hersenen
en denkpatronen

Extra: de affirmatie reeks

Tijdens dit traject gaan we dus aan de slag met het doorbreken van patronen en negatieve overtuigingen. Na afloop van dit traject ontvang je van mij een persoonlijke affirmatie reeks om ook na het traject nog door te kunnen werken met de stof en jouw persoonlijke thema’s en overtuigingen. Door gebruik te maken van positieve affirmaties veranker je de nieuwe overtuiging in je hersenen en werk je door aan het maken van de nieuwe paden.

Wellicht ben je al bekend met mijn Affirmaties en geleide meditaties op YouTube. In dit geval weet je hoe mijn stem zal klinken. Toch nog even luisteren? Luister hier naar een aantal korte voorbeeld fragmenten. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Het traject start wanneer jij er klaar voor bent. Je ontvangt direct toegang tot de eerste les. Hierna plannen we samen de kick off sessie die plaats vindt via Zoom. 

De investering is €555,- voor het complete traject. Dit kan ook in 3 termijnen van €185,- 

Dit programma is niet voor iedereen. Dit programma is speciaal voor vrouwen die er echt klaar voor zijn om blijvende verandering aan te brengen in hun leven en zichzelf willen committeren. Verandering kan alleen ontstaan als jij je daar volledig voor inzet. Maar don’t worry; als nu je zelfsabotage in kickt. We doen dit samen!

Dit programma is geschikt voor jou als:

  • Je bent bereid om afscheid te nemen van zelfsabotage en negatieve patronen. Je bent bereid om naar jezelf te kijken, te reflecteren en open kaart met jezelf te spelen.
  • Je een sterk verlangen en de motivatie voelt om jouw leven anders in te richten.
  • Je ziet jezelf als van nature optimistisch en je wilt graag in mogelijkheden denken. Maar tot nu toe val je toch steeds terug.
  • Je voelt een enorme drive om te mogen groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Self evolve babe! 
  • Je ziet je zelf als een creatief persoon, je hebt zeker meer dan 1 creatieve hobby’ uitgeprobeerd of gehad en je hebt genoeg creatieve materialen liggen, potloden, stiften en misschien wel pastelkrijt.
  • Je merkt dat je klaar bent voor verandering en kunt daarbij een goede therapeut gebruiken die jou daarin een veilige omgeving biedt waarbinnen je kunt ontwikkelen.
  • Je hebt het nodige mee gemaakt in je lezen en je voelt je vaker eenzaam hierin dan je zou willen. 

Voel jij bij het lezen van bovenstaande punten een innerlijk vuurtje ontvlammen? Dan is dit voor jou.

Dit traject vereist jouw inzet en commitment. 100% commitment aan de mindset shift en de innerlijke verandering waar je zo naar verlangt.

Iets zegt mij dat je hier niet voor niets bent, dus als je dit aangaat.. weet ik zeker dat je er voor gaat. Wat ik je kan beloven is dat deze Overtuigingen Detox modules gegarandeerd werken als je er zorgvuldig mee aan de slag gaat en uiteraard ben ik er om je tijdens deze reis te begeleiden.

De theorie die ik je geef tijdens het traject is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek, psychologie en gedragswetenschappen.

De belangrijkste voorwaarde voor het slagen van deze sessies, is als je de klik met mij voelt. Plan een kennismakingsgesprek en let’s find out. 

De training bestaat uit 12 modules. Je ontvangt iedere week een mail van mij met de stof van die week en enkele opdrachten gerelateerd aan het thema wat we die week behandelen. Ik wil je vragen om minimaal 5 minuten per dag en 1 avond of moment in te plannen om te gaan zitten en aan de slag te gaan met de stof. Dit is het stukje commitment want als je de verandering wenst is dit hét moment om dat ook echt te laten zien en te doen voor jezelf. Als je wilt helen en transformeren zal je het werk moeten doen, dit doe je iedere dag. Je kunt niet steeds hetzelfde doen maar wel een andere uitkomst verwachten. Dit is het moment! Geef jezelf dit cadeautje. 

Het is waarschijnlijk onvermijdelijk dat er pijnlijke wonden of trauma’s naar boven komen. In het aankijken van deze pijn schuilt de heling. Als therapeut werk ik dagelijks met vrouwen die verschillende vormen van complex trauma hebben ervaren. Het is belangrijk te weten dat dit proces van heling met zorg en ondersteuning gepaard gaat, en dat je niet alleen bent op deze reis naar herstel.

Het traject duurt 3 maanden en wellicht een paar weken, dit is afhankelijk van de planing die wij samen maken om dit op jouw agenda af te stemmen. Je krijgt een jaar toegang tot de lesstof.

Naast alle tools voor innerlijke verandering en rust krijg je dit:

Online 1 op 1 kick-off sessie van 1.5 uur waarin we samen jouw wensen en doelen voor de aankomende periode concreet maken. 

Ondersteuning van Caitlin 3 maanden lang

Modules en opdrachten Overtuigingen Detox

Persoonlijke affirmatie reeks audio t.w.v. €179,-

Dat is geen enkel probleem, als de modules te snel gaan voor je, kan je dit gewoon op je eigen tempo volgen. Je krijgt een jaar toegang tot de modules. 

laten we kennis maken