SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Affirmaties voor verbinding met je engelen

Engelen probeer vaak met ons te communiceren. Door angels numbers zoals 1234 of 11111 of tekens die je ziet, zoals een regenboog, een lieveheersbeestje of wat er ook maar belangrijk of speciaal is voor jou, weet je dat ze er voor je zijn. Ze willen je laten weten dat ze er zijn om je te begeleiden en je te beschermen. Als je het gevoel hebt dat je de engelenenergie om je heen niet waarneemt, of als een diepere verbinding wenst en de je je engelen om hulp wilt vragen, probeer dan deze affirmaties om je te verbinden met jouw engelen of de verbinding te versterken.

Affirmaties Engelen

Ik ben omringd door engelachtige liefde

Ik sta open voor het advies van engelen

Ik communiceer makkelijk met mijn engelen en engel krachten

Mijn engelen vullen me met inspiratie

Vandaag kies ik ervoor om me volledig 

bewust te zijn van de aanwezigheid van mijn engelen

Ik krijg constant leiding van engelen

Ik heb nu het geloof om in wonderen te geloven

Ik accepteer de liefde van mijn beschermengelen

Ik luister naar mijn innerlijke stemmen en gevoelens

Ik weet dat de engelen overal om me heen zijn en me nu leiden

Ik nodig engelen uit in mijn leven

Ik sta de engelen toe om me vandaag te helpen

Vandaag kies ik ervoor om me door de engelen in de goede richting te laten leiden

Engelen helpen me om alle relaties in mijn leven te zegenen en te genezen

Ik ben zo dankbaar dat mijn engelen altijd om me heen zijn, me beschermen, me in de goede richting leiden en voor me zorgen 

 De engelen houden altijd van me

Mijn engelen zorgen ervoor dat ik de juiste mensen ontmoet

Mijn engelen openen nieuwe deuren voor mij

Engelen geven me inspiratie

Bij mijn engel zijn, helpt me om me veilig te voelen

Ik sta open voor genezing door mijn engel

Ik voel de vrede van de engelen

Ik luister naar mijn engel

Ik hou van de engelen

Ik vertrouw erop dat mijn engelen voor mij zorgen

Ik voel de aanwezigheid van mijn engel

Mijn engel is altijd bij me

Mijn engel beschermt me altijd

Mijn beschermengel houdt van me, wat er ook gebeurt

Engelen waken over me terwijl ik slaap

Bedankt voor het luisteren en weet dat jouw engelen ook luisteren. Gaan naar binnen, voel en luister. Kijk om je heen en voelt iets als een teken? Dan is het een teken. Voel de dankbaarheid en vraag om tekens tijdens je mediaties. Herhaling is key dus probeer de affirmaties, liefst dagelijks, te herhalen.

Heb je genoten van deze affirmaties? Vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal via de knop hierboven.

Ben je opzoek naar meer persoonlijke affirmaties? Ik maak ook persoonlijke affirmatie reeksen op maat, waarin we samen kijken naar wat je kan loslaten. We werken dan samen aan de thema’s die je aandacht wilt geven in jouw leven. Lees alles over de persoonlijke affirmaties hier.

Liefs, Caitlin

Meer
artikelen

Dit waren ze voor nu...