SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Krachtig zwanger & bevallen

Affirmatiekaartendeck

Tijdens je zwangerschap komt er zo ongelooflijk veel op je af. Naast alle keuzes die je moet maken. Verandert ook je lichaam, de stand van je organen en je brein. Hello mom brain! 

Ook je gedachten veranderen, je maakt je meer zorgen en je kan zo nu en dan behoorlijk overweldigd raken of overvallen worden door angsten en paniek.

Affirmaties helpen hierbij. Ze zijn perfect voor het positief herprogrammeren van jouw brein en helpen je meer rust te vinden tijdens de zwangerschap én helpen met de voorbereiding op de bevalling.

Deze affirmatiekaarten zijn ontworpen om je krachtig en zeker in je lichaam te laten voelen. Ze helpen je mentaal sterker te worden tijdens je zwangerschap en vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Ook zullen ze je helpen om met een goed gevoel op deze periode terug te kijken.

Ervaar vertrouwen en kracht

Affirmaties kunnen je helpen om je mind te versterken tijdens deze speciale periode in je leven. Met gerichte affirmaties kun je ervaren en voelen hoe helend ze kunnen werken als je ze een kans geeft. 

Affirmaties helpen je om je mind te herprogrammeren en overtuigingen te verankeren in jouw systeem. Zeker tijdens je zwangerschap, een periode waarin veel vrouwen onzekerheid en angst ervaren, is het fijn om steun en kracht te putten uit het aanleggen van nieuwe overtuigingen in jouw systeem.

Dit kaartendeck bevat 28 krachtige affirmaties speciaal voor zwangere vrouwen. De affirmaties zullen je ondersteunen tijdens de zwangerschap en helpen bij de voorbereiding op de bevalling. Daarnaast zijn er 2 blanco kaartjes met illustratie inbegrepen, zodat je je eigen affirmatie kunt opschrijven.

Dit is wat de affirmatiekaarten je zullen brengen...

Rust

Compassie

Kracht

Vertrouwen

Energie

Balans

Voel de magie

Zelfs als jij jouw zwangerschap als zalig en fijn ervaart, kunnen terugkerende gedachten in de vorm van negatieve overtuigingen over alles wat maar te maken heeft met zwangerschap, bevallen en het ouderschap je soms behoorlijk blijven plagen. 

Ervaar de magie van affirmaties en voel de rust en het vertrouwen in je lijf zakken. Ervaar het zelf.

Kenmerken:

28 Affirmaties + 2 blanco kaartjes voor eigen invulling.

Gedrukt op duurzaam geproduceerd, ecologisch verantwoord papier.

Gemaakt van mooi, zwaar kwaliteitspapier.

Inclusief kaarthoudertje om je favoriete kaart in het zicht te zetten.

Afmeting van de kaarten is 12x8 cm.

Wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Zo gebruik je de affirmatiekaarten

Orakel Kaarten

Neem de tijd om jezelf te gronden en te verbinden met je zwangerschap. Schud de kaarten en trek er één die je aanspreekt. Lees de affirmatie hardop voor en laat de woorden resoneren in je lichaam en geest. Gebruik dit als een positieve intentie voor de dag en neem de affirmatie met je mee in alles wat je doet.

Gebruik ze in huis

Zet de affirmatiekaarten op een prominente plek in je huis. Gebruik het bijgeleverde kaarthoudertje om je favoriete kaart van de dag in het zicht te zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje, op je bureau of op een plek waar je regelmatig voorbij loopt. Elke keer dat je de kaart ziet, kun je de affirmatie herhalen en jezelf herinneren aan je kracht en vertrouwen tijdens deze bijzondere periode.

Eigen affirmaties

Daarnaast kunnen de 2 blanco kaartjes met illustratie worden gebruikt om je eigen persoonlijke affirmaties op te schrijven. Schrijf een affirmatie die voor jou specifiek resoneert en die je extra ondersteuning geeft. Plaats het kaartje tussen de andere kaarten in het deck en laat het deel uitmaken van je dagelijkse ritueel.

Klant reviews

Wat anderen zeggen...

Ik heb affirmatie kaarten aan twee van mijn beste vriendinnetjes cadeau gedaan toen ik hoorde dat zij zwanger waren. Wilde echt iets speciaals geven en dat is hiermee zeker gelukt. Ze waren er allebei heel enthousiast over en gebruiken de kaarten nog steeds. Zeker een aanrader!
Natasja
Aan het begin van de zwangerschap las ik iedere dag een paar door. Het gaf me kracht en geloof in m’n lichaam, wat alleen maar is gaan groeien gedurende de zwangerschap. Nu zo aan het einde, met de laatste loodjes, borrelen er toch onzekerheden op. Een zekere spanning. Maar door dagelijks een kaart te trekken weet ik weer, ik mag én kan volledig op mezelf, mijn lichaam en kindje vertrouwen. De rust keert terug bij iedere keer het kaartje zien die ik in de bijgeleverde houder neer zet…. De vormgeving, de illustraties & dikte van de kaartjes zijn fantastisch. Je hebt écht iedere keer weer een prachtige kaart in handen. Het klopt, voelt goed en ben blij met jou kaartendeck die mij 9 maanden lang geholpen hebben!
Omaira
Awel, ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer de Zwangerschapsaffirmatie kaarten mijn bevallingservaring hebben verrijkt. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd en hebben op een ongelooflijke manier geholpen tijdens mijn bevalling. Ik herinner me dat ik één kaart neerzette, precies binnen mijn zicht vanuit het bevalbad, en zelfs wanneer ik rondjes liep kon ik hem zien. In de moeilijkste momenten merkte ik echt dat de affirmaties door mijn hoofd gingen en ik erop kon terugvallen wanneer angst of onzekerheid toesloegen. Het was alsof ze me een gevoel van rust en kracht gaven, waardoor ik vertrouwen kon behouden. Dankzij deze kaarten heb ik een prachtige bevalling gehad, en ik ben er zeker van dat ze een enorm deel hebben bijgedragen aan mijn positieve ervaring. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen aan andere zwangere vrouwen!
Sofie
Ik heb de affirmatiekaarten gekregen van een vriendin en ben er nog iedere dag zo blij mee. Het is een fijne manier om 's ochtends de dag vol zachtheid te beginnen en contact te maken met mijn kindje. Het geeft me rust, kracht en vertrouwen, ook voor de periode die komen gaat. Ik gebruik het iedere dag!
Malou

Self Evolve Affirmaties

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel baat gehad bij affirmaties op stressvolle momenten. Zodat ik bij mijzelf kon blijven. Ze hebben er ook voor gezorgd dat ik al mijn angsten over de tweede keer bevallen (na een eerste traumatische bevalling) los kon laten. Ik voelde vertrouwen in mijzelf en kon de regie voelen tijdens mijn bevalling.

Ik heb deze affirmaties geschreven tijdens mijn zwangerschap op basis van de gedachten die opkwamen en op basis van angsten en zorgen die andere zwangere vrouwen met mij deelden. Deze zijn gebundeld in dit kaarten deck. Ik hoop dat ik je met deze kaarten de innerlijke rust kan aanreiken die je zo verdient tijdens deze periode van je leven lieve vrouw.

Jouw zwangerschap en de bevalling is het moeilijkste en tegelijkertijd het mooiste dat je in je leven zult ervaren. Weet dat jij alles in je hebt om dit aan te kunnen en geweldig te doen, je bent niet alleen, miljarden vrouwen gingen je voor en zullen nog na jou komen. Voel het vertrouwen. Jij kan dit".

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops

Review

Meer mooie woorden...

Als zwangerschapscoach en beoefenaar van familieopstellingen, werk ik binnen mijn Zwangerschapscirkels met het kaartendeck van Caitlin, en ik moet zeggen, het heeft een diepgaande impact gehad op mijn werk en op de vrouwen die ik begeleid.
Wat mij als eerste opviel aan deze affirmatiekaarten, is hun ongelooflijke herkenbaarheid. De affirmaties en teksten die erop staan, voelen zo vertrouwd en echt aan. Ze zijn op een manier geformuleerd die heel dicht bij jezelf ligt en zijn ontzettend haalbaar voor de vrouwen. Dit maakt ze toegankelijk, zelfs voor vrouwen die nog nooit met affirmaties hebben gewerkt of er misschien niet veel mee hebben. Het is verbazingwekkend hoe zelfs de meest nuchtere vrouwen resoneren met deze teksten en denken: "Oh ja, dat past toch wel bij mij."
In mijn zwangerschapscirkels zijn deze kaarten een constante metgezel. Ze liggen altijd op mijn altaar, in het hart van de cirkel, en fungeren als een bron van inspiratie en reflectie voor alle deelnemers. Het is prachtig om te zien hoe de kaarten altijd het juiste thema bevatten dat op dat moment relevant is voor de vrouwen, alsof ze precies weten wat ze nodig hebben om te horen.
Wat betreft de kwaliteit van de kaarten; Ze zijn stevig, mooi afgerond en prachtig vormgegeven. De betekenis en illustraties zijn verfijnd en sierlijk, en ze passen perfect bij de sfeer van mijn cirkel. De zachte kleuren en lijnen creëren een rustgevende en uitnodigende sfeer die perfect is voor de diepgaande werk.
Al met al ben ik enorm enthousiast over de kaarten van Caitlin en ik werk er dan ook met veel plezier mee in mijn cirkels. Ik geloof oprecht dat elke vrouw baat kan hebben bij deze prachtige tool, binnen en buiten de Cirkel.
Evi Tuijter
Moederliefde Systemisch- en zwangerschapscoach Zwangerschapscursus • Familieopstellingen Vrouwencirkels •