SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Affirmatiekaarten

Borstvoeding

Natuurlijk Borstvoeding

Affirmatiekaartendeck

De borstvoedingsperiode is een reis die je samen met je kindje maakt. Je gaat door verschillende fasen. Ups en downs zijn volkomen normaal. Deze affirmaties zijn gemaakt om je te ondersteunen op momenten dat je je onzeker voelt of twijfels hebt over of je het wel goed doet.

 

Belangrijk: Gebruik deze alleen als je zeker weet dat je borstvoeding wilt geven en hier volledig achter staat. Deze affirmaties zijn niet bedoeld om je te pushen of je iets te laten voelen dat je niet voelt. Gebruik deze affirmaties alleen als het goed voelt en je hulp kunt gebruiken bij terugkerende negatieve of lastige gedachten en overtuigingen, en deze wilt ombuigen tot nieuwe positieve overtuigingen.

Bestel voor slechts €29,95

Ervaar vertrouwen en kracht

Affirmaties kunnen een onschatbare bron van kracht zijn tijdens de bijzondere periode van borstvoeding geven. Door middel van doelgerichte affirmaties kun je de helende werking ervaren en voelen hoe ze je geest kunnen versterken, zodat je meer vertrouwen en kracht vind om door te zetten op moeilijke momenten. 

Ze helpen je om je gedachten te herprogrammeren en positieve overtuigingen te verankeren in jezelf, juist in deze fase waarin veel vrouwen twijfels en onzekerheden ervaren. Het is waardevol om steun te vinden en kracht te putten uit het cultiveren van nieuwe overtuigingen die je ondersteunen bij het geven van borstvoeding.

Dit kaartendeck bevat 28 krachtige affirmaties speciaal voor vrouwen die borstvoeding geven. De affirmaties zullen je ondersteunen tijdens deze fase en helpen je bij het omarmen van de uitdagingen en vreugdevolle momenten van het geven van borstvoeding. Bovendien zijn er mini journal kaartjes “Mijn Borstvoedingsreis” toegevoegd aan het deck. Waar je jouw borstvoedignsreis kunt beschrijven en vast leggen.

Dit is wat de affirmatiekaarten je zullen brengen...

Rust

Compassie

Kracht

Vertrouwen

Energie

Balans

Voel de magie

Borstvoeding geven is geweldig en heerlijk.. als het goed lukt. In het begin kan je tegen veel verschillende metale struggles aan lopen waardoor je borstvoeding minder zal vloeien of waardoor je steeds twijfelt. Iedere fase brengt weer nieuwe twijfels met zich mee. De kaarten ondersteunen je, stellen gerust en  helpen om mentale obstakels te overwinnen. Weet dat je niet alleen bent. 

En dit is precies waar deze affirmatiekaarten bij helpen. Ze zorgen voor vertrouwen en rust. Ervaar het zelf!

Bestel voor slechts €29,95

Kenmerken:

28 Affirmaties + 2 blanco kaartjes voor eigen invulling.

Gedrukt op duurzaam geproduceerd, ecologisch verantwoord papier.

Gemaakt van mooi, zwaar kwaliteitspapier.

Inclusief kaarthoudertje om je favoriete kaart in het zicht te zetten.

Afmeting van de kaarten is 12x8 cm.

Wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Zo gebruik je de affirmatiekaarten

Orakel Kaarten

Schud de kaarten en trek er één die je aanspreekt. Lees de affirmatie hardop voor en laat de woorden resoneren in je lichaam en geest. Gebruik dit als een positieve intentie voor de dag en neem de affirmatie met je mee in alles wat je doet.

Gebruik ze in huis

Zet de affirmatiekaarten op een prominente plek in je huis. Gebruik het bijgeleverde kaarthoudertje om je favoriete kaart van de dag in het zicht te zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje, op je bureau of op een plek waar je regelmatig voorbij loopt. Elke keer dat je de kaart ziet, kun je de affirmatie herhalen en jezelf herinneren aan je kracht en vertrouwen tijdens deze bijzondere periode.

Borstvoedingsreis

Het affirmatiekaartendeck bevat ook speciale kaartjes waarmee je jouw borstvoedingsreis kunt vastleggen. Deze kaartjes bieden een mooie manier om de bijzondere momenten, uitdagingen en mijlpalen van jouw borstvoedingservaring te documenteren en te koesteren. Zo kun je later terugkijken en herinnerd worden aan de kracht en liefde die deze reis heeft gebracht.

Klant reviews

Wat anderen zeggen...

Ik was altijd een beetje sceptisch over affirmaties, maar besloot het toch een kans te geven met dit kaartendeck, omdat ik bij mijn eerste kindje moeite had met borstvoeding geven en veel angsten had, vooral als anderen erbij waren. Deze kaartjes hebben me geholpen om mijn twijfels te overwinnen en meer vertrouwen te krijgen tijdens het voeden. Ik voel me nu veel relaxter en zelfverzekerder, zelfs als anderen meekijken.
Daphne
Ik hou van de eenvoud en de kracht van de affirmaties. Ze zijn precies wat ik nodig had. Elke keer als ik een kaartje trek, voel ik me gesterkt en gemotiveerd om door te gaan, zelfs op dagen dat ik het moeilijk heb. De affirmaties herhaal ik in mijn hoofd tijdens het voeden. De kaartjes waarop ik mijn borstvoedingsreis kan vastleggen zijn ook een leuke toevoeging. Het helpt me om de mooie momenten te koesteren en te reflecteren op mijn groei als moeder. Een echte aanrader voor elke moeder die borstvoeding geeft!
Marlies
Ik was erg benieuwd naar dit kaartendeck toen ik het zag. Ik wilde heel graag borstvoeding geven en hoopte dat deze affirmatiekaarten me zouden helpen bij het versterken van mijn mindset. En ze hebben absoluut aan mijn verwachtingen voldaan! De affirmaties zijn zo krachtig en ondersteunend geweest tijdens mijn borstvoedingsreis. Ze hebben me geholpen om rustig en zelfverzekerd te blijven, zelfs tijdens uitdagende momenten. Ik kan dit kaartendeck niet genoeg aanbevelen aan andere moeders die graag borstvoeding willen geven!
Sanne
Ik vind het zo bizar hoe ik iedere keer het juiste kaartje kon trekken en dat het zo resoneert met de fase waar ik dan in zit. Ik had mijn lievelingskaartje van het moment steeds zo neergezet dat ik het vanaf de stoel waar ik snachts voedt kon zien. Dit kaartje wisselde ik dan als ik voelde dat ik de affirmatie soort van eigen had gemaakt. Heel bijzonder hoe dat werkt!
Fien

Bestel jouw set

Natuurlijk Borstvoeding affirmatiekaarten

Let op! Beperkte oplage. Bestel vandaag nog!

Krachtig In Vertrouwen Borstvoeden

Welkom bij de Krachtig in Vertrouwen Collectie, een verzameling van krachtige affirmatiekaarten die je ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Deze collectie is ontstaan uit mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschap en de periode daarvoor, waarin ik veel baat had bij affirmaties tijdens stressvolle momenten. Ze hielpen me om bij mezelf te blijven en mijn angsten los te laten, vooral na een traumatische eerste bevalling. Dankzij deze affirmaties voelde ik vertrouwen in mezelf en kon ik de regie voelen tijdens mijn tweede bevalling.

Tijdens mijn zwangerschap en de periode erna, heb ik deze affirmaties geschreven op basis van mijn eigen gedachten en de angsten en zorgen die andere vrouwen met mij deelden. Ze zijn gebundeld in deze kaartendecks met als doel; jou innerlijke rust te brengen tijdens deze bijzondere periode van je leven, lieve vrouw.

Jouw zwangerschap en bevalling zullen een van de meest uitdagende en tegelijkertijd prachtige momenten in je leven zijn. Ik wil dat je weet dat je alles in je hebt om dit aan te kunnen en om het geweldig te doen. Je bent niet alleen; miljarden vrouwen zijn je voorgegaan en zullen na jou komen. Voel het vertrouwen in jezelf, want jij kunt dit.

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops