SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Affirmatiekaartendeck

Kinderwens

Kinderwens & Fertiliteit

Affirmatiekaartendeck

Tijdens de reis naar het vervullen van je kinderwens of tijdens het doorlopen van een fertiliteitstraject ervaar je mogelijk een achtbaan van emoties en uitdagingen. Elke stap brengt nieuwe keuzes met zich mee en nieuwe twijfels of vragen. 

Gedachten kunnen intenser worden, angsten en zorgen nemen toe, en momenten van overweldiging en paniek zijn niet ongewoon. Juist in deze kwetsbare momenten kunnen affirmaties een waardevolle houvast bieden. Ze fungeren als krachtige tools om je geest positief te herprogrammeren, om rust te vinden te midden van de onzekerheid.

Deze affirmatiekaarten zijn speciaal ontworpen om jou kracht en vertrouwen te schenken, juist in jouw unieke reis naar het vervullen van je diepste verlangen om moeder te worden. Ze zijn jouw metgezel, je steun en toeverlaat tijdens de ups en downs. Ze omarmen je met liefde en empoweren je om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te zien, wetende dat je elke uitdaging met moed en veerkracht zult trotseren. En wanneer je terugkijkt op deze bijzondere periode, zul je dat doen met een gevoel van trots en dankbaarheid voor de kracht die je hebt getoond en de liefde die je hebt omarmd, op weg naar het vervullen van je diepste wens: het ouderschap.

Nu voor slechts €29,95

Ervaar vertrouwen en kracht

Affirmaties kunnen een waardevolle steun zijn tijdens deze fase in je leven, waarin het verlangen naar een kindje zo diep geworteld is. Door middel van doelgerichte affirmaties kun je de kracht van hun helende werking ervaren, als je ze de ruimte geeft.

Ze helpen je om je gedachten te herprogrammeren en nieuwe overtuigingen te verankeren in jezelf. Vooral tijdens de periode van verlangen naar een kindje, waarin veel vrouwen onzekerheid en angst ervaren, is het waardevol om steun te vinden en kracht te putten uit het cultiveren van positieve overtuigingen in jezelf.

Dit kaartendeck bevat 28 krachtige affirmaties die speciaal zijn samengesteld voor vrouwen met een kinderwens. De affirmaties zullen je ondersteunen tijdens deze periode om liefde en rust in jezelf te voelen. Daarnaast bevat dit dek dagboek Journal Kaartjes met vragen om te schrijven en te reflecteren in deze periode. 

Dit is wat de affirmatiekaarten je zullen brengen...

Rust

Compassie

Kracht

Vertrouwen

Energie

Balans

Kenmerken:

28 Affirmaties + Dagboek Journal Reflectie kaartjes

Gedrukt op duurzaam geproduceerd, ecologisch verantwoord papier.

Gemaakt van mooi, zwaar kwaliteitspapier.

Inclusief kaarthoudertje om je favoriete kaart in het zicht te zetten.

Afmeting van de kaarten is 12x8 cm.

Wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Zo gebruik je de affirmatiekaarten

Gebruik ze in huis

Zet de affirmatiekaarten op een prominente plek in je huis. Gebruik het bijgeleverde kaarthoudertje om je favoriete kaart van de dag in het zicht te zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje, op je bureau of op een plek waar je regelmatig voorbij loopt. Elke keer dat je de kaart ziet, kun je de affirmatie herhalen en jezelf herinneren aan je kracht en vertrouwen oproepen.

Orakel Kaarten

Neem de tijd om jezelf te gronden en te verbinden met je jezelf en jouw innerlijke wereld. Schud de kaarten en trek er één die je aanspreekt. Lees de affirmatie hardop voor en laat de woorden resoneren in je lichaam en geest. Gebruik dit als een positieve intentie voor de dag en neem de affirmatie met je mee in alles wat je doet.

Reflectie

Daarnaast zitten er in het kaartendeck ook nog Dagboek Journal Reflectie kaartjes die helpen om je gedachten te ordenen, je gevoelens te verkennen en diepere reflectie te stimuleren. Deze kaartjes bieden een waardevolle ruimte voor zelfontdekking en groei, en nodigen je uit om op een intieme en persoonlijke manier verbinding te maken met je innerlijke wereld en je wensen voor de toekomst.

Klant reviews

Wat anderen zeggen...

Als ik deze affirmatiekaarten een cijfer zou moeten geven, zou het absoluut een 10 zijn! Ik heb al een tijdje een sterke kinderwens, maar de weg er naartoe leek soms zo overweldigend en eenzaam omdat het niet direct leek te lukken. Deze kaarten hebben me echt geholpen om mijn gedachten te ordenen en me te focussen op positieve affirmaties. Elke ochtend trek ik een kaartje en het voelt als een liefdevol duwtje in de rug. De Dagboek Journal Reflectie kaartjes zijn ook geweldig; ze helpen me om mijn gevoelens te verkennen en dieper na te denken over mijn reis naar het ouderschap. Ik raad deze kaarten absoluut aan aan iedereen die een kinderwens heeft!
Natalie
Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel deze affirmatiekaarten voor me hebben betekend tijdens mijn fertiliteitstraject. Het voelde alsof ik constant worstelde met mijn emoties en negatieve gedachten, maar deze kaarten hebben me echt geholpen om een positieve mindset te behouden. Telkens wanneer ik een kaartje trok, voelde het alsof er een last van mijn schouders viel en ik me gesterkt voelde. De affirmaties waren precies wat ik nodig had om door te gaan, zelfs op de moeilijkste dagen. En de toevoeging van de Dagboek Journal Reflectie kaartjes was een briljant idee; ze gaven me een veilige ruimte om mijn diepste gevoelens te uiten en te reflecteren op mijn reis. Voor het onderzoeken van mijn grenzen en hoe om te gaan met anderen die steeds vervelende vragen stellen heeft me veel geleerd. Ik ben zo dankbaar voor deze kaarten en zou ze aan iedereen aanbevelen die een steuntje in de rug nodig heeft tijdens hun vruchtbaarheidsreis.
Evelien

Bestel jouw set

Bij een diep verlangen naar het moederschap, kunnen terugkerende gedachten in de vorm van negatieve overtuigingen over alles wat met zwangerschap, bevallen en je lichaam te maken heeft, je soms behoorlijk blijven plagen.

Ontdek de helende kracht van affirmaties en voel hoe ze rust en vertrouwen in jezelf kunnen brengen, zelfs tijdens je reis naar het vervullen van je kinderwens. Ervaar het zelf.

Nu voor slechts €29,95

Let op! Beperkte oplage. Bestel vandaag nog!

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops