SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Affirmatiekaarten

PostPartum

Postpartum Hallo Nieuwe Mama

Affirmatiekaartendeck

Of je nu voor het eerst moeder bent geworden of dit jouw derde kindje is, deze kaarten zijn er om jou te ondersteunen tijdens de uitdagende postpartum fase. Tijdens je zwangerschap komt er zo ontzettend veel op je af. Naast alle keuzes die je moet maken, verandert ook je lichaam, de stand van je organen en, laten we eerlijk zijn, hello mom brain!

Deze veranderingen brengen niet alleen fysieke transformaties met zich mee, maar ook mentale verschuivingen. Gedachten kunnen veranderen, zorgen nemen toe en momenten van overweldiging en paniek zijn niet ongewoon. Maar te midden van deze uitdagingen kunnen affirmaties een waardevolle bron van steun zijn.

Ze zijn perfect voor het positief herprogrammeren van jouw brein en het vinden van meer rust tijdens deze intense periode van postpartum. Deze affirmatiekaarten zijn ontworpen om je krachtig en zeker in je lichaam te laten voelen, om je te helpen mentaal sterker te worden en vol vertrouwen de uitdagingen van het moederschap aan te gaan. Daarnaast zullen ze je ondersteunen bij het herontdekken van jezelf te midden van veranderende grenzen, vermoeidheid en hormonale schommelingen. Ze helpen je om een nieuwe waardering te vinden voor je veranderende lichaam en om met een warm gevoel terug te kijken op deze bijzondere periode.

Ervaar vertrouwen en kracht

Affirmaties kunnen een waardevolle bron van steun zijn tijdens deze bijzondere periode van het moederschap. Door gericht affirmaties te gebruiken, kun je de helende kracht ervaren.

Ze helpen je om je gedachten te herprogrammeren en positieve overtuigingen te verankeren in jezelf. Vooral tijdens de postpartum periode met een nieuw kindje, wanneer veel vrouwen gevoelens van onzekerheid en angst ervaren, is het fijn om steun en kracht te vinden in het cultiveren van nieuwe overtuigingen die je ondersteunen.

Dit kaartendeck bevat 28 krachtige affirmaties speciaal ontworpen voor mama’s in de periode na de bevalling. De affirmaties zullen je ondersteunen. Daarnaast vind je bij dit deck extra kaartjes met journal vragen die passen bij deze fase. Deze journal vragen helpen je om dieper na te denken over je ervaringen, emoties te verkennen en verbinding te maken met jezelf en je kindje tijdens deze unieke fase van het moederschap.

Dit is wat de affirmatiekaarten je zullen brengen...

Rust

Compassie

Kracht

Vertrouwen

Energie

Balans

Voel de magie

Ervaar de magie van affirmaties nu je net (weer) moeder bent geworden. Iedere keer dat je een nieuw kindje verwelkomt, word je ook zelf opnieuw moeder. Daarom zeggen we: “Hallo nieuwe mama”, want bij elke kindje wordt er ook een nieuwe moeder geboren.

Laat de kracht van affirmaties je omhullen en voel hoe rust en vertrouwen in jezelf en je nieuwe rol als moeder zich nestelen. Het is een ervaring die je zelf moet beleven.

Kenmerken:

28 Affirmaties + Journal Kaartjes

Gedrukt op duurzaam geproduceerd, ecologisch verantwoord papier.

Gemaakt van mooi, zwaar kwaliteitspapier.

Inclusief kaarthoudertje om je favoriete kaart in het zicht te zetten.

Afmeting van de kaarten is 12x8 cm.

Wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Zo gebruik je de affirmatiekaarten

Orakel Kaarten

Neem de tijd om jezelf te gronden en te verbinden met je zwangerschap. Schud de kaarten en trek er één die je aanspreekt. Lees de affirmatie hardop voor en laat de woorden resoneren in je lichaam en geest. Gebruik dit als een positieve intentie voor de dag en neem de affirmatie met je mee in alles wat je doet.

Journal Reflectie

Ontdek de diepte van zelfreflectie met onze bijgevoegde Journal Reflectie kaartjes. Naast de krachtige affirmaties bieden deze kaartjes een unieke kans om dieper in jezelf te duiken en je emotionele reis te verkennen. Met vragen die speciaal zijn ontworpen voor deze fase van het moederschap, nodigen de Journal Reflectie kaartjes je uit om te reflecteren, te groeien en een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen. Gebruik ze als een moment van bezinning, een kans om je gedachten te ordenen en een pad naar innerlijke groei te banen. Laat deze kaartjes je begeleiden op je reis van zelfontdekking en empowerment tijdens deze bijzondere tijd in je leven.

Gebruik ze in huis

Zet de affirmatiekaarten op een prominente plek in je huis. Gebruik het bijgeleverde kaarthoudertje om je favoriete kaart van de dag in het zicht te zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje, op je bureau of op een plek waar je regelmatig voorbij loopt. Elke keer dat je de kaart ziet, kun je de affirmatie herhalen en jezelf herinneren aan je kracht en vertrouwen tijdens deze bijzondere periode.

Klant reviews

Wat anderen zeggen...

Toen Caitlin me vroeg om haar 'Hallo Nieuwe Mama' affirmatiekaarten uit te proberen, had ik geen idee hoeveel impact ze zouden hebben op mijn postpartum reis. Als een nieuwe moeder die worstelde met zelfvertrouwen en een overvloed aan emoties, waren deze kaarten als een verademing. Elke ochtend nam ik even de tijd om een kaartje te trekken en de affirmaties te absorberen. Ze gaven me een gevoel van kracht en moed die me door de dag heen droegen. De Journal Reflectie kaartjes waren ook een welkome toevoeging, omdat ze me hielpen om mijn gedachten en gevoelens te verkennen op een dieper niveau. Deze gebruikte ik na een paar weken pas maar ik ben zo dankbaar voor deze kaarten en zou ze aanbevelen aan elke nieuwe moeder die op zoek is naar een beetje extra steun en aanmoediging tijdens deze bijzondere tijd.
Esmee
Deze prachtige kaarten zijn gevuld met liefdevolle boodschappen en inspirerende affirmaties die me elke dag opvrolijken. Ik hou van de eenvoud en de kracht van deze kaarten. Elke keer als ik er eentje trek, voel ik me meteen sterker en meer gecentreerd in mijn moederschap. Het is alsof Caitlin mijn gedachten heeft gelezen en de perfecte woorden heeft gevonden om me te steunen. Ik kan deze kaarten niet genoeg aanbevelen!
Anouk

Bestel jouw set

Hallo Nieuwe Mama

Let op! Beperkte oplage. Bestel vandaag nog!

Krachtig In Vertrouwen Affirmatiekaarten

Welkom bij de Krachtig in Vertrouwen Collectie, een verzameling van krachtige affirmatiekaarten die je ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Deze collectie is ontstaan uit mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschap en de periode daarvoor, waarin ik veel baat had bij affirmaties tijdens stressvolle momenten. Ze hielpen me om bij mezelf te blijven en mijn angsten los te laten, vooral na een traumatische eerste bevalling. Dankzij deze affirmaties voelde ik vertrouwen in mezelf en kon ik de regie voelen tijdens mijn tweede bevalling.

Tijdens mijn zwangerschap en de periode erna, heb ik deze affirmaties geschreven op basis van mijn eigen gedachten en de angsten en zorgen die andere vrouwen met mij deelden. Ze zijn gebundeld in deze kaartendecks met als doel; jou innerlijke rust te brengen tijdens deze bijzondere periode van je leven, lieve vrouw.

Jouw zwangerschap en bevalling zullen een van de meest uitdagende en tegelijkertijd prachtige momenten in je leven zijn. Ik wil dat je weet dat je alles in je hebt om dit aan te kunnen en om het geweldig te doen. Je bent niet alleen; miljarden vrouwen zijn je voorgegaan en zullen na jou komen. Voel het vertrouwen in jezelf, want jij kunt dit.

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops