SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Affirmatiekaarten

Zwanger & Bevallen - Borstvoeding - PostPartum - Kinderwens

Krachtig In Vertrouwen Affirmatiekaarten

Welkom bij de Krachtig in Vertrouwen Collectie, een verzameling van krachtige affirmatiekaarten die je ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Deze collectie is ontstaan uit mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschap en de periode daarvoor, waarin ik veel baat had bij affirmaties tijdens stressvolle momenten. Ze hielpen me om bij mezelf te blijven en mijn angsten los te laten, vooral na een traumatische eerste bevalling. Dankzij deze affirmaties voelde ik vertrouwen in mezelf en kon ik de regie voelen tijdens mijn tweede bevalling.

Tijdens mijn zwangerschap en de periode erna, heb ik deze affirmaties geschreven op basis van mijn eigen gedachten en de angsten en zorgen die andere vrouwen met mij deelden. Ze zijn gebundeld in deze kaartendecks met als doel; jou innerlijke rust te brengen tijdens deze bijzondere periode van je leven, lieve vrouw.

Jouw zwangerschap en bevalling zullen een van de meest uitdagende en tegelijkertijd prachtige momenten in je leven zijn. Ik wil dat je weet dat je alles in je hebt om dit aan te kunnen en om het geweldig te doen. Je bent niet alleen; miljarden vrouwen zijn je voorgegaan en zullen na jou komen. Voel het vertrouwen in jezelf, want jij kunt dit.

Self Evolve

Caitlin van de Velde

T: 06 22 13 76 10
E: Caitlin@selfevolve.nl

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659

Mattijs Sterklaan 23

1161 VX Zwanenburg

 

Contact verzoek Winkels Webshops