SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

ONTDEK OOK JOUW

PERSOONLIJKE AFFIRMATIE REEKS OP MAAT

"Level up, met echte persoonlijke affirmaties"!

Weet je je al dit je dit wilt? Shop hier direct jouw reeks.

01
LET'S TALK

Affirmaties

De meeste van ons zijn zich er van bewust dat we continu een innerlijke dialoog voeren met ons zelf. Ons verstand praat de hele dag door. Het veroordeelt meedogenloos en levert continue commentaar op ons leven, onze emoties, problemen en op anderen.

De kwaliteit van deze gesprekken is in lijn met de manier waarop wij gevormd zijn in ons leven, de overtuigingen die we hebben opgepikt en de normen en waarden van onze omgeving.

WAT ZIJn AFFIRMATIES?

Affirmaties zijn positief geformuleerde zinnen die je gebruikt om je onderbewustzijn positief te beïnvloeden. Zodat je negatieve overtuigingen omgevormd worden en je zelfbeeld en zelfvertrouwen positief beïnvloed wordt.

Het is goed om je bewust te worden van deze overtuigingen. En het goede nieuws is dat je hier aan kan werken door gebruik te maken van affirmaties.

Met behulp van affirmaties kan je jezelf herprogrammeren en deze overtuigingen hervormen tot nieuwe overtuigen die wel voor jou werken.

MAKE IT PERSONAL

Affirmaties hebben mijn leven werkelijk getransformeerd en ze zijn deel geworden van mijn dagelijkse practice. Affirmaties zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het vervullen van onze manifestaties en persoonlijke doelen en wensen. 

Affirmaties integreren in jouw dagelijkse practice is een krachtige tool. Het mooiste van de persoonlijke affirmaties is dat ze echt resoneren met wie jij bent en wat jij voor ogen hebt. Juist omdat het zo aansluit bij jouw belangrijkste doelen en wensen, zul je in een ongelofelijke snelheid, alles naar je toetrekken dat jou toebehoort.

PERSOONLIJKE AFFIRMATIES OP MAAT

02
Ok LET'S DO THIS

Wat zijn jouw onderliggende overtuigingen die jou nu tegenhouden?

"Dit is namelijk precies waar wij samen aan zullen werken".

Dit traject is perfect voor jou als je:

 Als je nog niet helemaal weet hoe je van jouw doelen en intenties affirmaties kan vormen die voor jou werken

  Ook als je wel al weet welke affirmaties je wilt gebruiken maar je het gevoel hebt dat je deze nu echt nog goed moet leren integreren in jouw dagelijkse practice

  Als je ondersteuning kan gebruiken bij het integeren van jouw nieuwe overtuigingen en intenties

  Als je wilt werken aan een nieuwe verbeterde versie van jezelf

  Als je intenties en doelen wat extra kracht kunnen gebruiken

  Als je actief wilt werken aan jouw doelen en manifestaties

 Als je oude patronen en gedachten los wilt laten, for once and for good!

 Als je klaar bent voor het echte intense werk op het gebied van Self Evolve, jouw ontwikkeling van binnenuit

03

THE PACKAGE

Wat kan je verwachten in dit traject t.w.v. €159.-?

 Je ontvangt direct na aanschaf van dit traject een intake lijst. Deze doelen en dromen intake helpt om jouw affirmaties vorm te geven. 

 Aan de hand van de vragenlijst voeren wij een persoonlijk gesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken maar ook waarin je kenbaar kan maken wat je los wilt laten

 Hierna ga ik voor jou aan de slag. En ik maak een concept verslag van de eerste versie van jouw Persoonlijke Affirmatie Reeks

 Na jouw goedkeuring van het concept, ontvang je jouw eigen audio bestand om jouw intenties en manifestaties nog meer kracht bij te zetten! 

 Dit bestand is jouw eigendom en kan je oneindig gebruiken

Ook geef ik je mijn PRO tips en vertel ik je alles over het gebruik van jouw affirmaties! 

04

Tune in op de juiste frequentie

En trek jouw toekomst naar je toe...

Deze persoonlijke affirmatie reeks is perfect om te integreren in jouw dagelijkse practice. Gebruik de affirmatie reeks tijdens je ochtend of avond ritueel. Je kan er ook naar luisteren tijdens een wandeling of op een moment van twijfel en onzekerheid, om weer in de juiste vibratie te komen en jezelf uit te lijnen met jouw doelen en intenties.

Het gebruik van affirmaties is een krachtige techniek, die in korte tijd onze houding tegenover en verwachtingen van het leven volledig kan veranderen, en daarmee ook wat we voor onszelf tot stand brengen in onze realiteit. Affirmaties kunnen in stilte gedaan worden, hardop gezegd, opgezegd of zelfs gezongen worden. Zelfs al tien minuten per dag effectieve affirmaties doen kan opwegen tegen jaren van oude mentale gewoonten. Als je bijvoorbeeld denkt: wat heeft het voor zin, ik zal nooit krijgen wat ik wil, kun je tegen jezelf zeggen: ‘Ik heb het vermogen te creëren wat ik wil’, of: ‘Ik verdien het gelukkig en voldaan te zijn.’  

Wetenschappers hebben nu kunnen aantonen dat er een direct verband bestaat tussen onze gedachten en ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Gedachten zijn een vorm van energie. Elke gedachte die je hebt, heeft een hoge energietrilling (positieve gedachten) of een lage energietrilling (negatieve gedachten). Affirmaties zijn een bewuste poging om het onderbewustzijn (opslagplaats van gedachten, gevoelens en overtuigingen) positief te herprogrammeren om blijvende verandering te creëren.

Elke positieve verklaring die je doet kan een affirmatie zijn. Er zijn ontelbare affirmaties mogelijk, afhankelijk van het geen waar je aan wilt werken. Ik ga jou helpen om de juiste affirmatie reeks samen te stellen zodat je op de juiste frequentie kan in tunen en jouw toekomst naar je toe kan trekken! 

05

TREAT
YOURSELF

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM JEZELF EEN KICKSTARTER VAN EEN BOOST TE GEVEN.

Iedere dag weer!

 Wees de persoon die je wilt zijn! 

  Werk aan jouw doelen en dromen

 Creëer houvast en duidelijkheid wat jouw doelen betreft

  Level Up Your Game met gerichte affirmaties die echt betrekking hebben op jou en alles waar je nu mee bezig bent

  Laat los wat jou niet meer dient en trek aan waar je meer van wilt

 Geniet van jouw eigen persoonlijke meditatie affirmatie reeks

 Voel rust, vertrouwen en zelfvertrouwen 

 Vibreer op de hoogste frequentie en leer jouw eigen krachten lief hebben zodat je in deze kracht kan gaan staan

HOE?

IK NEEM JE MEE IN DIT PROCES EN MAAK DE JUISTE AFFIRMATIE REEKS VOOR JOU.

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE...

Wat krijg je?

Een Doelen en Dromen intake. Deze krijg je direct na betaling van jouw affirmatie reeks.  Je komt dan in het scherm met de intake lijst.

Een persoonlijk gesprek met Caitlin waarin jouw doelen en wensen besproken zullen worden maar ook waarin je kenbaar kan maken wat je los wilt laten, zodat dit allemaal geïntegreerd kan worden in een complete affirmatie reeks voor jou. Dit gesprek zal worden gedaan via Zoom. Na het reserveren van jouw coachings-call via de bookingtool, vul je de de Dromen en Wensen lijst in. Dit is de leidraad van ons gesprek.

Een concept verslag van de eerste versie van jouw Affirmatie Reeks. Deze ontvang je van mij binnen een week van ons gesprek.

Jouw eigen MP3 audio bestand. Na jouw goedkeuring van het concept, ontvang je jouw eigen MP3 audio bestand om oneindig naar te luisteren en jouw intenties en manifestaties nog meer kracht bij te zetten! 

BONUS: 30-daagse Journal routine 

Een journal bijhouden is een geweldige manier om te bepalen hoe jouw innerlijke wereld eruitziet, om blokkades op te sporen en intenties te zetten. Maar een dagboek kan je ook de onbewuste signalen sturen die je nodig hebt om jezelf te herprogrammeren.

De meesten van ons krijgen een writer’s block zodra ze hun dagboek uit de kast halen … dat snap ik! Ik krijg vaak de vraag: “Waar moet ik over schrijven in mijn journal?” En “Hoe kan ik mijn journal inzetten om mijn manifestaties te boosten?” Dus heb ik de perfecte BONUS voor je: 30 dagen aan dagboekprompts die je writer’s block onmiddellijk oplossen en die je op het juiste pad zetten om je onderbewustzijn positief te programmeren en jouw manifestaties kracht bij te zetten.

DIT ALLES VOOR

€159,-
Let op!
Er zijn slechts een beperkt aantal plekken voor de 1 op 1 coachingsgesprekken met Caitlin per maand. 
Wacht niet te lang en reserveer jouw plekje. 
WIE BEN IK?

CAITLIN VAN DE VELDE

Lange tijd dacht ik dat gelukkig zijn niet voor mij was weggelegd. Ik zag mezelf als beschadigd, getraumatiseerd en zelfs ziek. Ik dacht dat ik er mee moest leren leven maar niets bleek minder waar te zijn. Toen ik ontdekte dat mijn overtuigingen die zo diep in mij zaten de oorzaak waren van alles wat mij in het leven steeds “overkwam”, ging er een wereld voor mij open en leerde ik werken met de cadeautjes van ons universum. Met de juiste tools leerde ik mijn eigen realiteit creëren. En deze kans heb jij nu ook!
“Het is geen toeval dat jij hier nu bent”…

Heb je vaker gehoord van affirmaties of manifesteren maar lijkt het gewoon niet echt te werken voor je nu? Of zit je nog op het randje van; werkt dit echt wel? Of misschien heb je alles helder maar heb je net even dat extra stapje nodig om van hardnekkige overtuigingen af te komen.

Laat mij je mee nemen in de wereld van pure potentie en creatie kracht. Als creatief ondernemer en kunstzinnig therapeut weet ik hoe effectief de intergratie van de juiste positieve affirmaties zijn in ons leven is. Door contact te maken met nieuwe paden in je onderbewustzijn, en de oude los te laten, gecombineerd met het zetten van jou intenties, worden jouw dromen en doelen werkelijkheid, en zal je contact maken met de pure kracht in jou. 

HOE ZIET MIJN AFFIRMATIE REEKS ERUIT?

Natuurlijk wil je graag weten hoe zo’n Affirmaties reeks eruit gaat zien, dat begrijp ik als geen ander. Ik wil ook altijd weten waar ik aantoe ben en hoe dat er precies uit komt te zien. 

Wellicht ben je al bekend met mijn Affirmaties en geleide meditaties op YouTube. In dit geval weet je hoe mijn stem zal klinken. Toch nog even luisteren? Luister naar een aantal korte voorbeeld fragmenten hieronder. 

Zij gingen je voor...

Esther
Esther@essienieuw
Lees verder
Heel dankbaar voor de mooie reeks die jij voor mij gemaakt heb Caitlin! 💛🙏 hij is heel persoonlijk en past zo goed bij mij. Ik luister hem nu elke morgen als ik me aan het opmaken ben. Je stem is ook zo fijn om naar te luisteren 🤍
Carolien
Carolien@caroojansen
Lees verder
Bijna bijna....de ruwe versie al zo gaaf. Bij de eerste zinnen kreeg ik al tranen in mn ogen. ❤️
Marcelle
Marcelle@marcellejosephine3103
Lees verder
Ja, echt een aanrader!!! Ik heb een hele fijn reeks. Elke dag luister ik er naar en zeg ik het hard op mee. Ook door de dag herhaal ik delen van de affirmaties vooral al er iets negatiefs in mijn hoofd op komt. Helpt zo goed!! Ja, Caitlin heeft een hele fijne stem om naar te luisteren ❤️
Lisa
Lisa@lmbrt.lisa
Lees verder
Het gesprek en het contact was de grote verrassing, ik voelde me meteen op mijn gemak en rustig bij Caitlin, en vond het helemaal oké om een open gesprek te voeren. Ik weet nog dat ik me na het gesprek alleen al een stuk opgeluchter voelde, en ik keek meteen heel erg uit naar de opnames (die excitement voelde ik niet voor het gesprek namelijk!). Caitlin straalt veel rust uit 🙂
Previous
Next

Review van Esther

Leuk om Caitlin te zien via Zoom. Ze stelde goede vragen!

De affirmatie reeks die ik daarna ontving, gaf me tranen in mijn ogen. Zo treffend voor mij. Er was 1 zinnetje dat ik anders wilde en dat gaf ik aan en dat heeft ze heel goed opgevangen. Ze bedacht andere woorden en de zin was weer prachtig. Het contact wat we hadden verliep goed en ik vond de tijd tussen de oplevering van de persoonlijke affirmatie reeks prima.

De resultaten zijn prachtig. Heel mooi hoe ze de zinnen zegt en de rustige muziek erachter. Ik luister hem elke ochtend als ik me aan het opmaken ben. Vaak zeg ik de woorden na, meestal in mijn hoofd maar soms hardop. Ik vind het mooi, dat het wisselt per dag welke zin ik meeneem voor die dag. De ene dag is dat “Ik ben mooi precies zoals ik ben” en een dag later is dat “Creativiteit stroomt door mij heen en ik gebruik mijn creativiteit voor de creatie van mijn boek” en de dag daarna “Ik geef mezelf toestemming om te doen waar ik gelukkig van word”. Ik probeer wel zo’n zin te herhalen in mijn hoofd die dag. 

Soms merk ik ook wel eens wat weerstand bij mezelf, bijvoorbeeld bij “Ik maak makkelijk vrienden” dan denk ik wel eens nou ik maak helemaal niet makkelijk vrienden, ik ben heel moeilijk voor mezelf. Dus dat zijn punten waar ik dan aan werk. 

Wat ik merk is dat er de laatste weken wel bijzondere dingen zijn gebeurd. Zo kwam ik M. tegen in de Albert Heijn. Wij kennen elkaar van zwangerschapszwemmen 15 jaar geleden. We volgen allebei yoga en via Instagram zien we vlagen van elkaars leven. Bij de Albert Heijn vroeg zij of ik de yoga ook zo mistte en zo raakten we aan de praat. We gingen best diep in ons gesprek en toen zei ik: zullen we anders eens afspreken binnenkort? En toen zei zij: lijkt me erg leuk ik denk dat jij mij wel kan inspireren. Zo mooi vond ik dat ze dat zei. Dus nu hebben we een wandeldate gepland.

Het andere mooie vond ik dat we Koningsdag geen plannen hadden. Mijn man wilde graag vrienden vragen maar ik had zoiets van deze keer niet. Ik wil een keer wachten totdat wij eens uitgenodigd worden. Dat gebeurde niet en ik merkte toch wel een beetje verdriet erover, gelukkig kan ik daar goed met hem over praten en ben ik ook wel aan het analyseren waarom mij dat raakt. Maar goed accepteren en we hebben als gezin er een hele leuke dag van gemaakt. Ik zei wel tegen mijn man: “volgend jaar is het anders, ik weet dat gewoon”. Een dag later krijg ik een appje van mijn schoonzusje of ik wilde lunchen op het terras. En toen ik op het terras zat appte een vriendin van ons of we ‘s middags even een borrel kwamen halen voor de verjaardag van haar dochter. Dus gewoon een dag later werd ik 2 keer spontaan gevraagd. Van dit soort dingen krijg ik weer kippenvel…

Ik zou dit iedereen aanbevelen die een negatief zelfbeeld heeft. Maar ook aan mensen die iets willen bereiken in het leven of die graag iets willen, een partner, kind, betere relatie met een persoon maar ook gezondheid.

Affirmaties is iets waarin je moet geloven. Je kunt jezelf overtuigen van een affirmatie maar het is zo mooi om het echt te voelen. En dat kan een heel proces zijn.

Review van Carolien

Voordat ik begon had ik wel wat twijfels en vragen. Hoe kan iemand na een korte intake nu echt persoonlijke affirmaties voor je schrijven? En hoe klinkt dit? Is het echt een audiobestand om van te houden? M.a.w. is het iets waar ik een langere tijd mee kan werken en vooral kan genieten?

In het begin was ik erg benieuwd hoe het allemaal zou verlopen. Vooral van de stappen voor de intake wist ik niet goed wat ik uiteindelijk kon verwachten, maar nadat ik je gesproken had, wist ik…. dit wordt helemaal te gek. Het is zo’n persoonlijk iets..  alle informatie op de website of email is duidelijk maar vooral Caitlins persoonlijk contact is wat het uniek maakt. In dit fijne gesprek komen de belangrijkste punten naar boven, ze stelt goede vragen en het warme contact zorgt voor vertrouwen. Vertrouwen dat je op korte termijn een prachtige set aan affirmaties hebt. En wauw wat ben ik blij en trots!!! Het voelt zo goed om een fantastische set affirmaties in je bezit te hebben. En het is ook echt een investering, hier kan je dus een lange tijd van genieten en mee werken.

Ik heb mijn audio bewaard voor onze kleine vakantie naar Texel. Ik wilde heel graag op ons geliefde eiland starten met mn affirmaties. Avondwandeling in de duinen, mist op het water, prachtig gekleurde lucht…..en dan magie op je oren. Wat heb ik genoten….Af en toe zijn er stukjes die wat meer langs je heen gaan en sommige stukjes krijg je veel meer mee, en dat is goed. Ik geloof dat je hoort wat je moet horen. Ik let op m’n houding en gezichtsuitdrukkingen. Maar wel ontspannen niet geforceerd. Zo fijn….en zo’n waardevolle investering. Hier kun je altijd naar luisteren!!!

Ik kan het iedereen aanraden die bezig is met  onderzoeken…wat is goed voor mij, wat kan er beter. Ik snap dat het soms een brug te ver kan zijn om met affirmaties aan de slag te gaan. Ik denk dat het een mooie volgorde is om eerst een paar online meditaties van jou te luisteren en dan een persoonlijke versie te ontvangen!!! Ik vind het trouwens ook een prachtig cadeau voor een goede vriend(in) of schoonzus.

En ik zat ook te denken; het zou zo geweldig zijn om dit mn jongens al te laten doen….een versie voor jonge kinderen. Leren los te laten, vertrouwen maar vooral dat alles goed is. Je wensen uit te spreken, te dromen. Prachtig!!!

Wat je voorkennis ook is, je kunt op ieder moment starten. Het is zo laagdrempelig, luisteren….en elke x word je vanzelf beter…meevoelen….

Review van Lisa

Ik vroeg me van te voren af of er een verschil zou zijn tussen de affirmaties die Caitlin op YouTube heeft staan, en de persoonlijke versie. En of de affirmaties die we hadden besproken in het gesprek, genoeg gingen zijn, en als Caitlin toevoegingen of suggesties deed of deze goed zouden voelen en bij mijn behoeftes zouden aansluiten. 

Het gesprek en het contact was de grote verrassing, ik voelde me meteen op mijn gemak en rustig bij Caitlin, en vond het helemaal oké om een open gesprek te voeren. Ik weet nog dat ik me na het gesprek alleen al een stuk opgeluchter voelde, en ik keek meteen heel erg uit naar de opnames (die excitement voelde ik niet voor het gesprek namelijk!). Caitlin straalt veel rust uit 🙂 

In de moeilijke momenten heb ik de affirmaties gebruikt in combinatie met een wandeling in het bos, om of wat rustiger te worden voor het slapen gaan. Er zijn bepaalde delen van de affirmaties die minder relevant zijn beginnen worden (wat ik denk dat wel positief is, alsof het officieel is aangenomen als waarheid) en andere delen die nog altijd hard aankomen. Sinds het beter met me gaat, gebruik ik het minder. Maar wanneer ik alleen op stap ga, dan gebeurd het nog wel dat ik het op zet als “cadeautje” voor mezelf. 

Ik denk dat de persoonlijke affirmatie reeks voor iemand die vaak in oude gewoontes en gedachten terug valt, en het moeilijk vind om zichzelf wat liefde en geduld te geven, hier zeker baat bij kan hebben als een soort van herinnering

Wat kan ik in mijn affirmatie reeks kwijt?

Dit is een belangrijke vraag. Want wat wil je kwijt in jouw affirmatie reeks? Om te beginnen kijken we naar de affirmaties die je misschien al gebruikt en de doelen waar je aan wilt werken of momenteel aan werkt. Hieronder vind je een opsomming van alle mogelijkheden waar je aan kan denken. 

 Ambities en doelen op gebied van creativiteit, werk en bedrijfsmatige goals

Targets, doelen die je wil halen binnen jouw onderneming

 Je kan werken aan thema’s, zoals zelfvertrouwen, liefde, vertrouwen, jouw gezondheid, vriendschap en creativiteit

 Je kunt werken aan het loslaten van negatieve overtuigingen en emoties

 Werk aan je zelfbeeld innerlijk en uiterlijk

 Vriendschap en relaties

 Je relatie met tijd, planning en focus

 Werk aan je money mindset en je relatie met geld

 Vertrouwen in jezelf en het universum 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is binnen jouw reeks!

In de Dromen en Doelen Intake kan je uitgebreid aangeven waar je aan wilt werken. Na betaling kan je direct de intake lijst invullen.

“We Make It Work Together” garantie!

Iets zegt mij dat je hier niet voor niets bent, dus als je dit aangaat.. zal je er ook echt mee aan de slag gaan en mee werken.

Wat ik je wel kan beloven is dat deze affirmaties gegarandeerd werken als je er zorgvuldig mee aan de slag gaat. 

Samen maken we jouw affirmatie reeks zo dat deze perfect aansluit op jouw wensen, dromen, doelen en intenties. Dit kan niet mis gaan!

Als je de reeks integreert in je practice en als je er tijd en moeite in steekt. Dan garandeer ik je dat je leven zal veranderen zoals je nooit voor mogelijk had gehouden… (ik weet dat omdat dit mijn leven heeft getransformeerd, en het heeft de levens van velen anderen om mij heen). 

Een andere belofte die ik je kan doen is dat ik pas de laatste versie inspreek na jouw goedkeuring voor het concept. Dus no worries. Deze reeks wordt precies wat je nodig hebt. En ik geef je alle tools en PRO tips mee die je nodig hebt om van jouw Affirmatie Practice een succes te maken.

HEB JE NOG vragen?

Als je nog niet helemaal weet hoe je van jouw doelen en intenties affirmaties kan vormen die voor jou werken

  Ook als je wel al weet welke affirmaties je wilt gebruiken maar je het gevoel hebt dat je deze nu echt nog goed moet leren integreren in jouw dagelijkse practice

  Als je ondersteuning kan gebruiken bij het integeren van jouw nieuwe overtuigingen en intenties

  Als je wilt werken aan een nieuwe verbeterde versie van jezelf

  Als je intenties en doelen wat extra kracht kunnen gebruiken

  Als je actief wilt werken aan jouw doelen en manifestaties

 Als je oude patronen en gedachten los wilt laten, for once and for good!

 Als je klaar bent voor het echte intense werk op het gebied van Self Evolve, jouw ontwikkeling van binnenuit

Je ontvangt direct na aanschaf van dit traject een vragenlijst. Deze vragenlijst retourneer je aan mij

 Aan de hand van de vragenlijst voeren wij een persoonlijk gesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken maar ook waarin je kenbaar kan maken wat je los wilt laten

 Hierna ga ik voor jou aan de slag. En ik maak een concept verslag van de eerste versie van jouw Persoonlijke Affirmatie Reeks

 Na jouw goedkeuring van het concept, ontvang je jouw eigen audio bestand om jouw intenties en manifestaties nog meer kracht bij te zetten! 

 Dit bestand is jouw eigendom en kan je oneindig gebruiken

Als je dit pakket aanschaft, ontvang je de Doelen en Dromen vragenlijst en checklist. Deze retourneer je aan mij volgens de instructies op de lijst.

Hierna stuur ik jou een link met mijn Booking Tool, op deze pagina kan je een afspraak reserveren. In dit gesprek van 35 minuten, bespreken we jouw lijst en bepalen we de focus van jouw persoonlijke affirmatie reeks.

Nu heb ik alles om te beginnen. Na ons gesprek ontvang je binnen 2 weken jouw persoonlijke audio MP3 bestand. 

Na het invullen van de Doelen en Dromen intake lijst kom je in het scherm van de bookingtool om een afspraak te maken voor een gesprek met mij. Dit gesprek zal worden gedaan via Zoom. Na de het invullen van de lijst kan je een datum voor jouw gesprek reserveren via de bookingtool.

Er zit altijd wel een plekje bij voor jou. Maak je geen zorgen, mocht er echt niets tussen zitten, neem dan gewoon contact op, dan komen we er altijd samen uit!

Dit is een lijst door mij samengesteld, waarin ik jou vraag na te denken over thema’s, doelen en focus punten voor jouw affirmatie reeks. Deze lijst helpt je om jouw doelen en dromen in kaart te brengen en deze lijst gebruiken we als leidraad voor ons gesprek. 

Dit betekend dat jij de rechtmatige gebruiker en gebruikseigenaar bent van het audio bestand. Ik blijf de wettelijke eigenaar omdat het mijn stem is en ik het bestand heb gemaakt. Maar het is van jou en jij mag het eindeloos gebruiken en bezitten. Het is alleen niet toegestaan om het bestand te delen, online te plaatsen, te verkopen en te vermeerderen.

Omdat het gaat om een persoonlijk op maat gemaakt product kan ik geen terugbetaling geven op dit product. Wat ik je wel kan garanderen is dat het niet zal tegenvallen en dat ik er alles aan zal doen om het precies aan te laten sluiten bij jouw wensen. 

Er zit geen harde limiet aan het aantal affirmaties binnen jouw reeks. Maar ik adviseer om de reeks zo tussen de 10 en 25 minuten lang te houden. Ik gebruik doorgaans maximaal 1500 woorden in de concept reeks. Wat vooral belangrijk is voor de reeks, is dat je deze makkelijk en effectief kunt integreren in jouw ochtend of avond ritueel. Een reeks van 10 minuten is doorgaans makkelijker te integeren in je dag dan een raaks van 30 minuten. Wat maakt dat het waarschijnlijk beter vol te houden is. Ik adviseer sterk om de eerste 30 dagen iedere dag te luisteren zodat je de woorden echt eigen kunt maken.

Je kunt jouw affirmatie mediatie reeks op verschillende manieren gebruiken. Uiteraard zal ik je alles vertellen over de manier waarop ik ze gebruik en de meest effectieve manieren voor het grootste effect. 

Ik raad je aan om de eerste 30 dagen iedere dag te luisteren. Het liefst meer uiteraard. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar het integreren van gewoontes, variërend van 21 tot 40 dagen. 

Na deze periode kan je altijd terug grijpen en gebruik maken van je affirmaties als je hier behoefte aan hebt. De audio is tenslotte van jou.

START VANDAAG NOG

€159,-