SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

50 Gratis Journal Prompts voor Meer Inzicht en Zelfliefde

Ben je klaar om een diepere verbinding met jezelf te ontwikkelen? Wil je ontdekken wat je werkelijk beweegt, wat je hart sneller laat kloppen, of wat je tegenhoudt om voluit te leven? Onze speciaal samengestelde set van 50 journal prompts is jouw toegangspoort tot meer zelfinzicht en liefde.

JOURNAL PROMPTS VOOR HET STARTEN VAN EEN JOURNAL ROUTINE.

Journal vragen die helpen bij zelfreflectie

Wat kun je verwachten?

Yes! Ik ontvang de gratis Gids met de 50 journal prompts.

Caitlin van de Velde

Transformatie coach & Kunstzinnig Therapeut

Mijn naam is Caitlin, en ik ben creatieve therapeut. Sinds mijn twaalfde heb ik meer dan 25 journals volgeschreven, een gewoonte die mij enorm heeft geholpen bij het overwinnen van persoonlijke en creatieve blokkades. Deze ervaring heeft mij niet alleen diepere zelfkennis gebracht, maar ook een krachtige therapeutische tool in de vorm van schrijven.

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe essentieel schrijven kan zijn als middel voor zelfexpressie en heling. Het heeft mij in staat gesteld om mijn gedachten en gevoelens te ordenen, te reflecteren op mijn leven en bewustwording te creëren die essentieel is voor persoonlijke groei. Met deze kennis wil ik nu anderen helpen om ook hun innerlijke stem te vinden en te benutten.

Of je nu een ervaren schrijver bent of iemand die nog moet ontdekken hoe bevrijdend schrijven kan zijn, deze 50 journal prompts zijn voor jou. Ik heb als missie om jou te inspireren en te ondersteunen op jouw pad naar zelfontdekking en heling door schrijven.

Download de gids vandaag nog en begin jouw reis naar emotionele vrijheid en creatieve bevrijding!