SELF EVOLVE | Nederlandse Affirmaties

Ontdek de Kracht van Dagelijks Schrijven met de 30-daagse Journal Routine!

Ben je op zoek naar meer helderheid, innerlijke rust, creativiteit en voldoening in je leven? Wil je een moment van rust en reflectie toevoegen aan je dagelijkse routine? Dan is de 30-daagse Journal Routine precies wat je nodig hebt!

Waarom meedoen aan de 30-daagse Journal Routine?

📝 Dagelijkse Inspiratie: Voor elke dag ontvang je nieuwe, stimulerende journal prompts die je helpen om dieper in je gedachten en emoties te duiken.

🌱 Persoonlijke Groei: Ontdek nieuwe inzichten, reflecteer op je doelen en neem actie om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

🧘 Zelfzorg: Geef jezelf de tijd en ruimte om te ademen, te reflecteren en jezelf te omringen met positieve energie.

💡 Creatieve Uitlaatklep: Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je jouw gedachten en gevoelens op papier zet.

 

Wat je kunt verwachten:

– 30 dagen lang Journal Prompts: Iedere 5 dagen ontvang je 5 nieuwe en inspirerende prompts voor iedere dag die je helpen om dieper te graven en je gedachten te verkennen.

– Community Support: Word lid van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die elkaar aanmoedigen en ondersteunen tijdens deze reis van zelfontdekking.

– Toegang tot Resources: Ontvang waardevolle tips, tools en technieken om je te helpen het meeste uit je journaling ervaring te halen.

Doe vandaag nog mee!

Investeer in jezelf en maak de keuze om dagelijks te schrijven met de 30-daagse Journal Routine. Begin jouw reis naar meer helderheid, creativiteit en voldoening vandaag nog!

Je doet al mee voor €34,95!

Doe mee met de 30-daagse Journal Routine

Balans, Reflectie en Groei

Voel je je soms overweldigd door de drukte van het dagelijks leven? Mis je een moment van rust en reflectie in je hectische schema? Het is begrijpelijk dat het moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken voor jezelf te midden van al je verplichtingen. Maar wat als ik je vertelde dat er een eenvoudige en effectieve manier is om die innerlijke rust te vinden en je leven in balans te brengen?

Met de 30-daagse Journal Routine kun je een moment van stilte creëren te midden van de chaos. Dit is meer dan alleen maar schrijven; het is een kans om je gedachten te ordenen, je emoties te verkennen en dieper in jezelf te duiken. Het is een kans om jezelf de ruimte te geven om te ademen, te reflecteren en te groeien.

Misschien worstel je met gevoelens van overweldiging, stress of onzekerheid. Misschien voel je je vastzitten in een sleur en weet je niet hoe je verder moet. Of misschien verlang je gewoon naar meer helderheid, creativiteit en voldoening in je leven. Wat het ook is, de 30-daagse Journal Routine kan je helpen om de weg naar verandering te vinden en ondersteund bij het opbouwen en volhouden van je nieuwe schrijf gewoonte.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol balans, helderheid en voldoening. Schrijf je nu in en ontdek de kracht van dagelijks schrijven met de 30-daagse Journal Routine!

reviews

Wat anderen zeggen...

Ik merkte dat ik meer rust vond in mijn hoofd en nieuwe inzichten kreeg tijdens het schrijven. Vooral de extra informatie en opdrachten waren een verrassende toevoeging die me hielpen om dieper te gaan met mijn reflecties. De laatste vijf dagen waren bijzonder omdat ze me de gelegenheid gaven om terug te blikken en te reflecteren op mijn reis gedurende de hele routine. Kortom, ik ben dankbaar voor deze ervaring en de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan.
Laurien
Ik vond het heel fijn opgezet. Met de mails en de vragen die je daarin stelde. Ik journal al vaker en het heeft ervoor gezorgd dat ik nu elke dag even schrijf. Het voelt nu lekkerder en geeft meer rust.
Linda
Ik heb niet alles iedere dagen gedaan, maar daar was ook ruimte voor. Sommige prompts resoneerden even niet op het moment dat ik bezig was maar dan paste ik het wat aan, naar wat op dat moment passend was voor mij. Ik heb ook al wel ervaring met journallen. Maar ik kan oprecht zeggen dat je met prompts kwam die vernieuwend en verrassend waren. Je zette me aan het denken en ik kwam tot mooie inzichten!
Shedya
Het was echt een hele fijne start van een nieuwe mooie routine. Het schrijven zat zo snel in m’n systeem en dat had ik niet verwacht. Het gaat vaak ook zo vanzelf en ik kan letterlijk m’n gevoelens en gedachten op papier zetten en m’n hart luchten.
Anouk

Ontdek de kracht van dagelijks schrijven

Dagelijkse schrijfgewoonten ontwikkelen.

Diepere zelfreflectie bereiken & betere zelfkennis.

Creativiteit stimuleren en inzichten opdoen.

Een helderdere geest & minder zorgen.

Inspiratie voor persoonlijke groei.

 

Dit ben ik!

Dit ben ik. Een vat vol tegenstrijdigheden, een labyrint van gedachten, gevoelens en dromen. Soms helder als een zonnige dag, soms duister als een nachtelijke hemel. Maar juist in die complexiteit vind ik mijn kracht, mijn eigenheid, mijn waarheid.

Journalen is voor mij meer dan alleen woorden op papier zetten. Het is een ritueel, een heilig moment van zelfreflectie. Elke keer dat ik mijn pen oppak, stap ik in een wereld van mogelijkheden, van ontdekkingen, van groei. Het is mijn kompas in de chaos, mijn licht in de duisternis.

Waarom is journalen zo belangrijk voor mij? Omdat het me helpt om te begrijpen wie ik ben, wat ik voel, wat ik wil. Het geeft me de ruimte om mijn gedachten te ordenen, mijn angsten te onderzoeken, mijn dromen te omarmen. Het is mijn therapeut, mijn creatieve uitlaatklep, mijn beste vriend.

Elke keer dat ik mijn journal open, stap ik in een wereld van mogelijkheden. En elke keer dat ik mijn pen op het papier zet, ben ik een stap dichter bij mezelf. Dat, lief mens, is waarom journalen zo belangrijk voor mij is. Het is mijn reis, mijn avontuur, mijn verhaal.

En ik neem je graag mee op reis, zodat ook jij dit kunt ervaren.

reviews

Zij gingen je voor...

De 30-daagse Journal Routine was een interessante ervaring voor mij. Ik vond het prettig om elke dag te schrijven en merkte dat het hielp om mijn gedachten te ordenen. De prompts waren afwisselend en gaven me nieuwe inzichten. Al met al een waardevolle ervaring!
Sabine
De 30-daagse Journal Routine was een uitdagende maar waardevolle ervaring voor mij. Hoewel ik niet elke dag kon schrijven, heb ik gemerkt dat het me hielp om meer bewustzijn te creëren en dieper na te denken over bepaalde aspecten van mijn leven. Ik vond de verschillende thema's heel fijn om mee te werken. Ik waardeerde vooral de variatie in de prompts en de onderwerpen die werden aangesneden. De prompts die ik niet heb gedaan, ga ik later zeker nog inhalen of samenvoegen als ik ga schrijven.
Daisy
Ik hoorde van een vriendin over de 30-daagse Journal Routine, was ik sceptisch. Ik bedoel, wie heeft er tijd om elke dag te schrijven? Maar ik dacht, waarom niet, laten we het eens proberen. En ik moet toegeven, ik ben positief verrast! Ondanks mijn twijfels heb ik gemerkt dat het schrijven me eigenlijk helpt om mijn gedachten op een rijtje te krijgen en mijn hoofd leeg te maken. Caitlin legt veel uit over hoe je kunt omgaan met het schrijven, zodat het niet zo zwaar en als een moeten voelt. Het voelt meer als een soort mentale detox, maar dan met pen en papier. Dus ja, ik ben om. Bedankt!
Vera
Ik heb deelgenomen aan de 30-daagse Journal Routine en vond het een mooie manier om elke dag even stil te staan en te reflecteren. Ik ben onlangs begonnen meer bewuster aan de gang te gaan met mijn gevoelens en emoties. Dit was een parchtige manier om daar aan te werken. De prompts waren behulpzaam en zetten me aan het denken. Ik zou het anderen zeker aanraden die op zoek zijn naar een moment van zelfreflectie in hun dagelijkse routine.
Monique
Toen ik voor het eerst hoorde over de 30-daagse Journal Routine, was ik een beetje terughoudend. Ik vroeg me af of het echt de moeite waard zou zijn. Maar ik besloot het toch een kans te geven, en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Hoewel ik twijfelde, was ik onder de indruk van de diepgang van de prompts en de waarde die ze boden. Het heeft me geholpen om echt na te denken over mijn gedachten en gevoelens, en dat is iets wat ik eigenlijk heel moeilijk vind. Om echt te voelen wat er nu gebeurt in mij.

Ik heb alles mee gedaan en uiteindelijk heb ik gemerkt dat de waarde die ik uit het programma haalde, veel groter was dan ik had verwacht.

Dus als je twijfelt, kan ik je vertellen dat het de investering waard is. Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd!
Felien